FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ștefan Târnovanu l-a lăsat mască pe Florinel Coman! Comparația făcută în studio

Ștefan Târnovanu și Florinel Coman, în studio / Foto: captură Orangesport
Ștefan Târnovanu și Florinel Coman, în studio / Foto: captură Orangesport

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2024 13:08 / Actualizat miercuri, 15 mai 2024 13:08

Ștefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB, spune că Octavian Popescu este mai tehnic decât Florinel Coman.

Ștefan Târnovanu nu știe să fie diplomat. Pus să facă o comparație între abilitățile tehnice ale coechipierilor Florinel Coman și Octavian Popescu, în prezența primului, portarul noii campioane a României a surprins.

Remaniere totală la clubul din Superligă » Doar 11 jucători mai au contract
PLAY-OUT
Remaniere totală la clubul din Superligă » Doar 11 jucători mai au contract

Florinel Coman: „Eu aş spune că sunt mai talentat decât Tavi Popescu”

Momentul s-a petrecut în cadrul emisiunii „Întrebaţi şi voi”, de la Orange Sport.

Florinel Coman afirmase că „eu driblez mai mult, driblez pe poartă, să-mi las o portiţă să finalizez. Nu ştiu să spun exact. Cei care sunt de-o viaţă în fotbal văd lucrurile astea. Eu aş spune că sunt mai talentat decât Tavi Popescu. Şi el poate spune că e mai talentat. Ideea e că nu merge doar cu atât, doar cu talentul”.

Ștefan Târnovanu îl vede mai tehnic pe Tavi Popescu decât pe Florinel Coman

Târnovanu a „preluat” din mers și a punctat: „Depinde ce înţelegem prin talent. Coman şutează senzaţional, are o forţă foarte mare, are picioare foarte bune, are viteză. Tavi e mai tehnic, parcă.

E mai rafinat, e mai uşor în dribling, îl poate face şi pe loc. Cred că asta e diferenţa. Coman o ia în faţă, şi-o face pe şut şi dă la poartă”.

Zilele trecute, Târnovanu reușise să-l enerveze și pe fostul internațional Basarab Panduru, acum expert tv. Cu trimitere la analizele făcute după meciuri în studiourile TV, el afirmase că „foarte multă lume nu ne suportă pe noi”.

Basarab Panduru i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu

Iar Pandi i-a replicat: „Asta cu urâtul nu există. Eşti de pe altă planetă când vii şi vorbeşti cu noi despre asta. Noi nu suntem aici să avem ură faţă de cineva, noi suntem aici să fim corecţi cu noi, în primul rând.

N-am eu treabă cu ce crede unul şi altul sau ce vor să audă. Eu cu mine trebuie să fiu corect, asta am spus de fiecare dată. Asta am spus de fiecare dată de când am intrat în TV. Pot să nu văd ce-ţi convine ţie sau ţie sau ţie.

Văd în felul meu fotbalul, nu multă lume îl vede ca mine. S-ar putea să nu-ţi convină, dar eu cu mine trebuie să fiu corect. Dacă eu sunt corect cu mine, atunci sunt cel mai fericit om. Nu suntem aici să avem ceva cu cineva sau cu altcineva", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

VIDEO. Gigi Becali a negociat transferul lui Louis Munteanu la FCSB: „Mai mult de 1,2 milioane nu dau”

Ați mai putea citi:

Senzație! Câte bilete a vândut Dinamo în mai puțin de 24 de ore pentru meciul cu Csikszereda

Antrenorul lui Radu Drăgușin a răbufnit la conferință: „Așa nu se mai poate! Ultimele 48 de ore mi-au demonstrat ceva”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (3)
laur_gr
laur_gr  •  15 Mai 2024, 15:21

Tavi degeaba e tehnic, daca nu are si forta, viteza si daca nu joaca pentru echipa. De multe ori a facut un dribling in plus, in timp ce un coechipier intr-o pozitie mai buna astepta pasa. Alteori dribla spre coltul terenului, in loc sa dribleze spre centru de unde ar fi avut mai multe posiblitati de pasa. Problema lui este driblingul in plus sau driblingul pe loc atunci cand echipa lui ataca in superioritate numerica, fapt care da timp apararii adverse sa se replieze si astfel FCSB sa piarda superioritatea numerica. Partea buna este ca si-a imbunatatit viteza la sprint fata de anul trecut.

Vignali
Vignali  •  15 Mai 2024, 14:58

Tavi Popescu e mai mingicar, într-adevăr e ceva mai tehnic pt că driblează pe mp dar calitățile astea îi vor folosi la fotbal de sală. Ca să devii fotbalist mare , pe lângă talent cu carul îți trebuie și ceva minte, ori Tavi e cam prea pr.stuț ! Să nu-mi replicați că nici Hagi n-are o minte briliantă; e adevărat, e cam bolovan în idei şi exprimare, dar Hagi are multă minte în fotbal în general , e născut pentru jocul ăsta!

gazistu
gazistu  •  15 Mai 2024, 13:56

numai si numai calitati citesc pe aici,... cum de ambii joaca in cel mai puternic campionat din lume, Superliga .... se poate asa ceva... la atata calitate pe ei ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează