FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-1

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-1 // Ce au spus Flavius Stoican și Vasile Miriuță după remiza din play-out: „E greu să reușești asta în România”

Vasile Miriuță încearcă să o salveze pe Hermannstadt de la retrogradare
Vasile Miriuță încearcă să o salveze pe Hermannstadt de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 19:31

Poli Iași și Hermannstadt au remizat azi, scor 1-1, într-un duel din etapa a 11-a a play-out-ului. Hermannstadt e pe poziția a 6-a, loc de baraj, la două puncte de Voluntari, prima echipă aflată pe ultimul loc care asigură menținerea în prima ligă. De partea cealaltă, Iașiul e pe poziția a 4-a, cu 30 de puncte.

Cum au comentat Flavius Stoican și Vasile Miriuță:

Flavius Stoican, antrenor Poli Iași: „Sunt dezamăgit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am avut consistență, ne-am creat faze, jocul nostru ne dă speranțe. Vreau să-mi duc contractul până la final, e o performanță în România să reușești să îți duci la final contractul. În deplasarea de la Dinamo vom juca fotbal, nu ne speriem de nume. Nu mă plâng de programul intens pentru că am un lot numeros.”

Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt: „E greu să jucăm patru meciuri în zece zile, mai ales că avem un lot restrâns și avem mulți accidentați. Am menajat unii jucători pentru ultimele trei etape, care sunt foarte importante pentru noi. Am fost foarte obosiți, din această cauză ne-am apărat mult. Am obținut un punct important grație unei organizări bune. Luptăm până la capăt, mai avem trei finale. Avem avantajul că jucăm acasă două meciuri”.

Citește AICI cronica partidei Poli Iași - Hermannstadt 1-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  18 Mai 2019, 22:05

STOICAN:..... Dezamăgit de rezultat, dar jocul nostru ne dă speranțe. - Aşa mi-a zis părintele când l-am îngropat pe bunelu'. Operatie reuşită, pacient - DEAD. Duc contract până la final, proştii ăia înghit tot. La Dinamo luăm sub 3, nu ne speriem de nume. Nu mă plâng de programul intens pentru că am un lot - mamăăă - mulţi - da'..... -Lăpuşneanu - numeros.”

prolificul
prolificul  •  18 Mai 2019, 21:23

Forta Hermannstadt,Hai Sibiul!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează