FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Strategia lui Hagi a dat roade » Stelistul nominalizat de el a greșit decisiv: "Becali mi-a trimis un mesaj înaintea meciului"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 22:57

Viitorul a câștigat meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 3-1, iar la două dintre goluri a greșit portarul Florin Niță.

Erorile goalkeeperului stelist vin după ce, la conferința de presă dinaintea partidei, Gică Hagi a pus presiune pe goalkeeper, declarând că are o singură dorință: "Sper ca Niță să greșească, în ultimele 6 meciuri el a fost cel mai bun. Sper să greșească acum, să avem și noi noroc".

Niță a greșit în această seară la golul de 2-0, când Vlad Morar a înscris aproape de pe linia de fund a terenului, mingea trecând pe lângă portarul Stelei. Niță a "comis-o" și la reușita lui Casap, care a șutat de la marginea careului și portarul a respins mingea în poartă.

"Patronul Stelei mi-a trimis un mesaj înaintea meciului, că Niță nu va greși, dar iată că a greșit. Am avut și noroc", a declarat Hagi în această seară la TV Dolce Sport.

Steaua a pierdut pe terenul Viitorului,  scor 1-3, și a pierdut șefia clasamentului Ligii 1.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
1886689364943069
Monah Nichifor  •  19 Martie 2017, 13:42

Dă-l ba afara pe Reghe. Becali orbule, ciobanule.Tu nu vezi ca își bate joc de banii tai?Ce cauta Muniru ,Tamas (dinamovistul ) ,la steaua.Nu vezi ca te ingroapa groapa?Și Moke,de 2 bani.Vai de capul vostru. Schimba,ba staful dacă vrei performanta. Adu-l mai bine pe Nicolo Napoli.

andrei.f
andrei.f  •  19 Martie 2017, 12:44

Handi sunt fericiţi, Steaua a pierdut cu Viitorul. Ei, acum, da, cică, avem un fotbal curat. PENIBIL !

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  19 Martie 2017, 11:18

Inca un pic de rabdare, se va vedea etapa viitoare ce si cum: Astra-Viitorul Steaua-Dinamo

Vezi toate comentariile (15)
Comentează