FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Șumudică și-a intrat în rol la FCSB » Știe cum puteau roș-albaștrii să scape nebătuți de Dinamo: "Nu înțeleg acea decizie"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 23:31

În ultima vreme s-a tot vorbit de o eventuală trecere a lui Marius Șumudică de la Astra pe banca celor de la FCSB. Actualul antrenor al giurgiuvenilor și-a intrat într-un fel în rol și a declarat că știa cum putea evita înfrângerea formația roș-albastră în meciul de azi cu Dinamo, scor 1-2.

" FCSB e o echipă puternică. Dar eu nu înțeleg de ce n-au închis jocul la 1-1. La 1-1 rămâneau cu un punct în fața Viitorului și la 4 sau 5 față de Dinamo. Nu înțeleg de ce își doreau atât de mult să câștige.

Bine, nu vreau eu să fac acum pe lupul moralist din sufragerie. În tensiunea meciului, iei tot felul de decizii. Un punct pentru Steaua, mă scuzați, pentru FCSB, era uriaș. Acum sunt 3 echipe care se bat la titlu. FCSB e la mâna Viitorului", a declarat Șumudică la TV Sport ro.

"Nu l-am sunat pe Becali, îmi pare rău pentru el la fel cum mi-ar fi părut și de Dinamo. Nu e bine să râzi niciodată de celălalt. Îmi pare rău de el, e un om sufletist. Dar Dinamo astăzi a fost «mai echipă»"
Marius Șumudică

"Se zice că arbitrez finalul de sezon. O să ne apărăm șansele corect și cu FCSB, și cu Dinamo. Noi și în urmă cu două sezoane ne-am apărat corect șansele. Ăsta e Șumudică și așa o să rămână permanent"
Marius Șumudică

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ).

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (62)
poison
poison  •  02 Mai 2017, 08:33
Postat de marius.bxl pe 02 Mai 2017, 08:27

Alo gsp.aveți liber și azi de nu mai publicati și voi ceva?

Sunt suparati rau de tot, cine mai are chef de scris dupa ce echipa sefului lor JJ tocmai a pierdut campionatul..

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Mai 2017, 08:27

Alo gsp.aveți liber și azi de nu mai publicati și voi ceva?

zecs93
zecs93  •  02 Mai 2017, 03:18
Postat de daweroirl pe 02 Mai 2017, 00:23

foarte rusinos ,2 penaltyuri inventate si alte opriri ale jocului cand nu era cazul ,da, rusinos!

Nu ti-e rusine obrazului ?? Alea au fost penaltyuri cat se poate de clare, pai ce ati vrea, sa-i puna picioru in punga amorim lu romera sa vezi si tu ca e penalty ?? dar te pricepi la fotbal cam cati dinti are ala din avataru tau la poza, adica fix 0 !!! Iar arbitraju daca e s-o luam pe bune , a fost pro-fcsb, enache trebuia eliminat in R1 cand era sa-l nenoroceasca pe filip, plus orice cadere teatrala a fcsb-ului se sanctiona cu fault, asa stiti sa jucati pestilor ?? pe jos ??

Vezi toate comentariile (62)
Comentează