FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică spune cum ar fi procedat el cu Alibec și dezvăluie ce i-a zis Teixeira despre atacant

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 18:03

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a încercat să găsească posibile explicații pentru forma slabă a fostului său elev Denis Alibec, cel care trece printr-o eclipsă de formă la FCSB. 

"I-am spus ceva la telefon. I-am spus că nu e normal să facă lucruri de genul ăsta. Deja degenerează. La Astra nu s-a întâmplat ceva de genul ăsta. Acum e mult mai nervos decât era la Astra! Fără nicio supărare, dar eu nu-l scoteam pe Alibec prin minutul 80 când era 0-0. Îl lăsam 90 de minute să se facă de râs până la final. 

Denis e un băiat sensibil. Eu eram un scut între el și conducere, între el și grupul de jucători. Îl făcusem prietenul meu, dar îl forțam să dea 100% pe teren. Are calitate mare, nu degeaba a avut ofertă de zece milioane de euro.

Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Dar trebuie să-ți dai seama ce fel de jucători transferi atunci când transferi. Când era la Astra se râdea de Alibec, se spuneau diverse lucruri, că dă Șumudică pizza la jucători. Dacă vrei să ai rezultate, dă-i și tu pizza!", a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

Fostul tehnician al Astrei a relatat și un dialog pe care l-a avut cu portughezul Filipe Teixeira, pe vremea când ambii se aflau la echipa giurgiuveană. 

"Aveam o discuție cu Teixeira și îmi spunea despre Alibec: «Dacă jucătorul ăsta era profesionist 100%, era departe rău de tot»".

"Alibec mi-a zis că își dă cuvântul de onoare că nu a dat cu banderola de pământ. Suferă foarte mult. Și dacă e scos în minutul 89, tot se consideră nedreptățit"  Marius Șumudică

"Echipa mea nu-și permite, dar l-aș lua mâine pe Alibec dacă aș putea" Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
perken
perken  •  18 Octombrie 2017, 09:17

Nu e datoria antrenorului să-l servească cu pizza. Datoia antrenorului este să-i recomande un psiholog dacă jucătorul a avut și are probleme de adaptare. Șumudică l-a învățat prost.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Octombrie 2017, 07:08

Sumudica, ai gasit "giste" la FCSB si avum vad ca le vinzi... "prafuri"! Chiar crezi ca te intreaba cineva pe tine de ceea ce ai face? Eu cunosc "metodele" pe care le foloseai la Astra. Terenul din spatele Poligonului de Soferi este "martor mut" la ceea ce faceau jucatorii, ei avand "program de voie" la fiecare sedinta de antrenament. Chiar te faci "niz-nai"? La Astra Budescu si Alibec faceau ce dorea, fara ca tu sa intervii. Lasa "sfaturile", ca ai nevoie de ele in Turcia!

vlad.dracul
vlad.dracul  •  18 Octombrie 2017, 03:10

Cât despre Şumudică, foarte bine zice. Mâine o să poruncesc o pizza, vorba aia, "pentru faima lui..."

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close