FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

FOTO Surprins cu un căruț prin centrul Craiovei, Claudiu Răducanu a luat atitudine: „Nu îmi este rușine, nu o să mă denigrați”

Claudiu Răducanu (46 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB, a comentat imaginile în care a fost surprins cu o roabă prin centrul orașului Craiova. +27   FOTO
Claudiu Răducanu (46 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB, a comentat imaginile în care a fost surprins cu o roabă prin centrul orașului Craiova.

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 19:25 / Actualizat marti, 01 august 2023 19:37

Claudiu Răducanu (46 de ani), fostul golgeter stelist, a simțit nevoia să comenteze imaginile cu el apărute în mediul online, în care apare cărând un căruț prin centrul orașului Craiova.

Claudiu Răducanu este o figură aparte în peisajul fotbalului românesc. Retras din activitate de mai bine de un deceniu, fostul atacant spune că gestionează mai multe afaceri în Craiova, orașul natal.

Acum e acum pentru FCSB: UEFA a acceptat o situație care o bagă în corzi!
FCSB
Acum e acum pentru FCSB: UEFA a acceptat o situație care o bagă în corzi!

Într-o postare pe contul personal de facebook, Răducanu le-a răspuns contestatarilor care l-au văzut la „munca de jos” în câteva imagini apărute în mediul online. 

Fostul golgeter al Superligii din sezonul 2002-2003, cu 21 de goluri, a preluat respectivele fotografii pe contul personal de Facebook și a simțit nevoia să vină cu explicații. 

FOTO. Claudiu Răducanu, cu un căruț prin Craiova: „Pregătesc un nou business!”

Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
Căruțul buclucaș cu care a fost surprins Claudiu Răducanu
+23 FOTO

„Ați încercat să îmi denigrați imaginea, dar încă nu vă pot da această satisfacție. Nu am ajuns să car moloz cu roaba. Muncesc pentru business-ul familiei mele și nu îmi este rușine. Ca să am succesul pe care îl am acum, bunurile materiale pe care le am acum, trebuie să muncesc la propriile afaceri.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că muncesc pentru afacerile mele și nu muncesc pentru alții. Vă aștept și la spălătoria mea să mă pozați și acolo. Mai pregătesc un nou business. Când e gata vă aștept și acolo la poze. Să vă dea Dumnezeu după suflet și să fiți sănătoși. Vă pup, fanii mei.

P.S. În Centrul Vechi am spațiul meu, în Bariera Vâlcii am spălătoria mea și în curând vă voi surprinde cu un alt business”, a scris Claudiu Răducanu pe contul personal de Facebook. 

VIDEO. 6 întâmplări demențiale cu Claudiu Răducanu » Cum a ațipit și a ratat un meci, misterul berii la pet și de ce a plâns degeaba, în vestiar, pentru Rădoi :)

Claudiu Răducanu, izvor nesecat de umor

Pe lângă celebra replică în care Claudiu Răducanu declara că își dorește să locuiască într-un „blocnotes”, fostul fotbalist a avut parte și de multe alte momente amuzante.

La un meci FC Vaslui - FCM Bacău, disputat în 2005, pe când Claudiu evolua pentru clubul lui Porumboiu, l-a „atacat” pe arbitrul Marius Martiș cu o solicitare bizară.

La un corner executat de Jovanovici, mingea a intrat direct în plasă, dar Răducanu s-a repezit la „central”, rugându-l să-l treacă pe el ca marcator: „Am atins-o, frățioare!”.

Martiș s-a conformat, iar misterul avea să fie dezlegat la scurt timp: Claudiu avea promisă o primă specială dacă marca un anumit număr de goluri pe durata sezonului.

Băi, cine dracu’ mai e şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?
- Claudiu Răducanu

În perioada când evolua la Bielefeld, Claudiu a ieșit într-o seară să cumpere bere, iar niște români, recunoscându-l, l-au abordat ca să-l salute printre tarabele de zarzavaturi unde nimerise. Intrase într-o hală deasupra căreia scria „Neumarkt”, „Piața Nouă”, dar Răducanu venise acolo știind că „Neumarkt” e un brand de bere!

58 de goluriîn 106 meciuri a marcat Claudiu Răducanu în cei patru ani petrecuți la Steaua. În 2001 a fost golgeterul Diviziei A, cu 21 de reușite.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Au apărut cotele pentru promovarea din Liga 2 » Favorita neașteptată a bookmakerilor + ce se întâmplă cu CSA Steaua

Dinamo, comunicat după teoriile lansate de fani pe Arcul de Triumf » Ce se întâmplă cu cei 2 titulari ai „câinilor”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (39)
traian_v
traian_v  •  11 August 2023, 15:05
Postat de hannah.robinson pe 02 August 2023, 07:24

Ce nu înțelegi tu (printre altele) e ca acele vouchere sunt un ajutor pentru turismul românesc, a fost negociat cu operatorii din turism nicidecum cu sindicatele, primii care au de pierdut in cazul eliminării lir sunt operatorii din turism…cât despre bonuri de masa, chiar ești ridicol

Scuze ca revin - am citit articolul asta - apropo de "conversatia" noastra de acum cateva saptamani: https://www.libertatea.ro/stiri/castiga-2-000-de-euro-sa-il-alerg-prin-birou-sa-mai-ia-si-voucher-de-vacanta-mesajul-lui-ciolacu-catre-bugetari-4631595

dobrin
dobrin  •  03 August 2023, 19:24
Postat de oncica07 pe 02 August 2023, 09:33

"Cui i a facut rau, pe cine a furat claudiu"..serios?? Intreaba i pe toti aia de i a clonat cardul..sau asta intra in limitele de toleranta morala la romani..ce daca a furat niste bani de pe carduri?? Asta e furt..? la noi nu e furt nici daca furi combustibilul de la aliatii din nato, ce sa zicem de niste carduri clonate, vorba aia..face parte din mostenirea noastra culturala...

Corect, si noi si presa am facut uitat prea usor episodul cu cardurile clonate.

traian_v
traian_v  •  03 August 2023, 15:05
Postat de hannah.robinson pe 02 August 2023, 07:24

Ce nu înțelegi tu (printre altele) e ca acele vouchere sunt un ajutor pentru turismul românesc, a fost negociat cu operatorii din turism nicidecum cu sindicatele, primii care au de pierdut in cazul eliminării lir sunt operatorii din turism…cât despre bonuri de masa, chiar ești ridicol

Ca sa raspund in acceasi nota, cu exceptia 'tu": Ce nu intelegeti DUMNEAVOASTRA este ca eu nu am sugerat eliminarea voucherelor sau a bonurilor - nici nu am puterea sau influenta sa o fac. Am mentionat doar nepasarea si delasarea unei parti bune a angajatilor bugetari care au salariile si joburile garantate si cum am spus, freaca menta de la 9 la 17. Raducanu munceste - bravo lui, si vad ca plateste si dupa 20 ani pentru "perlele" debitate la un moment dat. Nici nu stiu ce a gasit GSP in asta ca subiect de articol in prima faza.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează