FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriză! Denis Alibec, ofertat de o echipă în Liga 1: "Am vorbit de 5-6 ori! FCSB și-a bătut joc de el"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 18:59

Exclus din lot de FCSB și dorit de Marius Șumudică în Arabia Saudită, la Al Shabab, Denis Alibec, 27 de ani, a fost ofertat de o echipă din Liga 1.

Ioan Niculae, patronul Astrei, a spus că și l-a dorit înapoi pe atacantul care a fost decisiv la titlul din 2016, dar acesta l-a refuzat pentru a se duce alături de Șumudică.

"Normal că m-am gândit la Alibec. Am vorbit de 5-6 ori cu el în vara asta. Ultima dată era pe la Mangalia. L-am rugat să vină înapoi, pe o înțelegere amiabilă între mine și el.

Sunt convins că dacă stă un an la Astra, cu Măldărășanu antrenor, s-ar lansa în fotbalul internațional. Până să vină la Astra nu a avut performanțe deosebite. Eu îi dădeam o mână de ajutor într-un moment dificil pentru el ca om. Nu a vrut să vină.

Cei de la FCSB și-au bătut joc de el. Acum înțeleg că merge într-o țară arabă, la Șumudică. I-am spus și lui, și mamei lui, că e o greșeală", a declarat Ioan Niculae pentru Pro TV.

1.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt

Alibec a jucat la Astra între ianuarie 2014 și ianuarie 2017, când a fost cumpărat de FCSB pentru 2 milioane de euro. A evoluat în 84 de meciuri pentru giurgiveni și a dat 41 de goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
119504918941829
Gyr Gyr  •  18 Iulie 2018, 04:12

stau si ma gindesc cit de amabil si bine crescut vrea sa para acest "zgirci" de secure milionara de nicolae. si-a butut joc si de sumudica si de iordanescu de multi jucatori care i-a dat afara ca deh azi sint patroni nu mai sint securi sau membrii de pcr. au facut bani au facut si puscarii si tot degeaba. staif nu. ei sint bagati in politica de tip guliver fata de liliputani. si atunci cum sa mai ai tuepeul sa-l aduci inapoi pe alibec care stie bine ce s-a intimplat acolo cu sumudica si implicit cu ei? il aduce ca sclav si daca nu da goluri il arunca precum o masea strictata. mai apeleaza si la mama lui asa ca acolo este "sensibilul" si s-ar putea sa il induplece sa vina la cel care i-a dat multiple capete in gura. maldarasanu? departe de ce inseamna un antrenoar pentru liga intiil. va fi zburat si asta dupa vreo 5 - 7 etape. veti vedea. il va aduce pe multescu daca nu va ajunge la dinamo. acesti oameni nu trebuiesc luati in consideratie la care si mutu si contra trebuiesc loviti acolo unde ii doare pentru ca au distrus nu din rautate din ambitia prostului pe unde a fost. categoric ca acest contra nu va ramine mult acolo pentru ca nu este ceea ce trebuie. acolo trebuieste un antrenor cu experienta si mi-as dori sa vina boloni sau rednic care dupa mine sint cei care ar merita locul de antrenori la nationala. contra este junior la fel ca si hagi si altii. asa ca alibec daca a jucat pe o carte foarte bine si sper ca sumudica sa-l aduca. sumi are v

poli_4_ever
poli_4_ever  •  18 Iulie 2018, 01:24
Postat de maxp pe 17 Iulie 2018, 20:46

Mult peste media din Romania nu sunt, sunt in partea superioara pentru nivelul din Romania. Bine, eu am o opinie diferita despre ei 2, Alibec mi se pare cat de cat fotbalist, pe el l-as vedea capabil sa joace si intr-un campionat mai tare. Pe Budescu nu, el e chiar prototipul jucatorului bun in Liga I si atat. Ma rog, eventual si la arabi, ma refeream la nivele superioare. In rest, de-acord cu ce zici, FCSB pierde si financiar pentru ca n-au fost capabili sa-l mentina intr-o oarecare forma. Ba chiar indraznesc sa spun ca au si exagerat legat de evolutiile sale, intr-adevar in turul sezonului trecut nu marca mai deloc, dar nu facuse deloc doar meciuri proaste. Acum dupa ce vad Franta castiganc CM cu Giroud... eu zic ca se poate. Pe de alta parte, asta le e foamea la toti, toti vor la FCSB. Multi s-au pierdut acolo, sunt pretentii exagerate si de multe ori nu te ajuta nimeni, ba chiar ti se pun bete in roate.

Giroud a dat la Arsenal 105 goluri in 6 sezoane, in 253 de meciuri jucate, iar la Chelsea 5 goluri in 18 meciuri (intr-o jumatate de sezon, din returul sezonului recent incheiat). Pentru cine l-a vazut la Mondial pare o catastrofa, dar nu e chiar asa. In Rusia nu a facut mare lucru pt ca asta a fost tactica lui Deschamps, antrenor format la Juve si mai degraba adept al scolii italiene de antrenori (de aici si conceptia lui defensiva). Giroud a fost sacrificat ca sa castige duelurile fizice si ca sa poata fi pusi in valoare Mbappe, Griezmann si multi altii. Asta fara sa mai punem la socoteala ca Franta are fotbalisti, ceea ce nu-i cazul fc fcsb. Desi, ce-i drept, Jiji Ciobanul il are pe Mbappe :))))

martinpen
martinpen  •  17 Iulie 2018, 23:29
Postat de pavel_dumitrescu pe 17 Iulie 2018, 22:58

Mulți specialiști în ortografie.. doar rețeaua Facebook (ca să dau un singur exemplu) a evreului genial Mark Zuckerberg este plină de așa-ziși "grammar hunters" (culmea, români majoritatea, fără treabă cu altceva, dar altfel extrem de inteligenți, în mintea lor..!)

Acum, nu te supara, dar dupa tine cine e mai de criticat ? Ala care nu stie sa scrie dar face pe istetul, sau ala care stie sa scrie si vaneaza greseli, ca sa ii invete si pe altii ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează