FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Tamaș, apel către suporterii steliști: "Aduceți steaguri, pregătiți versuri frumoase"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 23:12

Gabriel Tamaș a lansat un apel către fanii steliști, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, pentru ca aceștia să vină pe stadion la meciurile FCSB-ului.

"Dacă ești stelist adevărat, te așteptăm la următorul meci al Stelei. dacă veniți, vă rog să aduceți steaguri, pregătiți versuri frumoase", este mesajul transmis de fundașul stelist pe Instagram.

În următoarele două etape, FCSB joacă în deplasare cu CS U Craiova și CFR Cluj, urmând ca primul meci de pe teren propriu să se dispute pe data de 21 aprilie, împotriva Viitorului.

8.153 de fani
au fost prezenți în tribune la meciul dintre FCSB și Astra (3-0), din etapa trecută

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
orlick
orlick  •  08 Aprilie 2017, 07:38
Postat de idi53 pe 08 Aprilie 2017, 00:23

Da sa vina steagurile si versurile pentru....DINAMO!Daca Dinamo bate pe Astra si fcsb-ul pierde la Craiova ,mai o sa vedem noi pt cine se va canta !DOAR DINAMO BUCURESTI!

Ce "mai o sa vedem"? Dinamo o sa fie tot sub Steaua in clasament. Daca "mai o sa faci" socotelile o data, o sa vezi ca trei puncte nu sunt suficiente pentru a ajunge pe primul loc. E posibil ca tu sa crezi că doar Dinamo București merita 10 puncte la victorie, caz in care te sfătuiesc sa vorbești cu PCH-ul ca dupa bannerul cu VREM STADION FARA PISTA, sa afiseze ceva de genul: PENTRU CĂ VICTORIILE NOASTRE SUNT RARE, VREM ZECE PUNCTE PENTRU FIECARE, sau mai eficient: NE-AM PLICTISIT CU ASTEPTATUL, VĂ SOMĂM: "CEDAȚINE" CAMPIONATUL

observator_federal
observator_federal  •  07 Aprilie 2017, 23:52

Tamas sa pregateasca el versuri frumoase, sa vedem ce rime gaseste la cuvinte temtice: FCSB, Becali, Tudor, cooperativa etc. Steagurile pot fi in genul drapelului Suediei sau al Ucrainei - adica galben-albastre... FC FCSB nu este Steaua Bucuresti!

corectu
corectu  •  08 Aprilie 2017, 07:37

FCSB este Steaua si unica.O stim cu totii.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează