FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

EXCLUSIV Tensiuni și în vestiar » La Poli Iași zboară „pumni” din toate direcțiile!

La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor / Sursă foto: Facebook Poli Iași
La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor / Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 16:08 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 17:47

La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor, acuzând-i că nu pun umărul pentru club așa cum o fac ei. Edilul Mihai Chirica i-a invitat pe toți, azi, la Primărie, pentru a rezolva conflictul.

În Copou s-au dezlănțuit stihiile. În birouri, dar și în vestiar. Sancționat cu 10 la sută din salariu și cenzurat în decizii de Comitetul Director, timp de trei luni, președintele Ciprian Paraschiv a ales să facă pasul înapoi, solicitând un concediu fără plată până la finele stagiunii. 

Din anturajul echipei a răzbătut mai nou informația că și la nivelul lotului sunt tensiuni mari. Jucătorii români contra celor străini. 

După 0-2 cu Voluntari, la începutul săptămânii, Paraschiv anunțase că salariile tuturor fotbaliștilor ar urma să fie blocate dacă nu se câștigă meciul cu FC Argeș, programat luni, la Pitești. Ceea ce nu le-ar fi picat bine autohtonilor, și așa nemulțumiți de mai multă vreme că sunt „cam mulți străini"

Tensiuni la Poli Iași: „Pe cei venitiți de afară nu-i interesează să-și dea sufletul pe teren”

Ei acuză că „degeaba ne facem noi treaba și punem umărul pentru club. Pe cei veniți de afară nu-i interesează să-și dea sufletul pe teren, să scoatem echipa din mocirla asta. Ei vor să joace, nu contează cum, să-și ia banii și atât". Cert este că, la ora actuală, Poli are în lot 13 români, dacă-l scoatem din calcule pe antrenorul/jucător Andrei Cristea, și 13 străini. Vorbim de fotbaliști care într-adevăr contează. 

Primarul Mihai Chirica e la curent cu nemulțumirile din vestiar și azi, înaintea plecării lotului spre Pitești, a ținut să-i vadă pe jucători la Primărie și să le vorbească personal. Din informațiile GSP.RO, Chirica le-a cerut să joace pentru renumele lor, pentru familiile lor și i-a asigurat că Primăria se va implica în continuare în susținerea cubului. Dar, cu trimitere la conflictul din vestiar, le-a cerut imperativ „să nu mai fiți români și străini, ci Politehnica".

Citește și: 

POLI IAȘI. Ciprian Paraschiv, despre haosul de la echipă: „Nu poţi demite un antrenor în timp ce este pe terenul de joc”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a reacționat după editorialul lui Ovidiu Ioanițoaia: „Mâine am o întâlnire cu cei din conducerea echipei și cu jucătorii. Nu voi ezita să propun măsurile cele mai severe”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
174263866549742
Alexandra Miruna  •  06 Martie 2021, 18:48

Voi nu v-ati saturat sa inventati stiri?! Dati dovada ca sunteti un ziar serios nu o FITUICA de impachetat peste! Sariti in capul arbitrilor cand inventeaza penalty-uri iar voi inventati stiri zilnic! Ipocritilor!

tomjeff
tomjeff  •  06 Martie 2021, 17:30
Postat de forza_csms pe 06 Martie 2021, 16:45

Botezatu, sa ma *** pe articolul tau.

pe voi v-au batut in campionat falimentarii de la vitan barzesti,daca nu ii bateti macar in retur si in playout,trebuie sa va desfiintati de urgenta.

forza_csms
forza_csms  •  06 Martie 2021, 16:45

Botezatu, sa ma *** pe articolul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează