FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În afara lotului! Petrea explică o absență de marcă de la FCSB: „Conducerea clubului mi-a comunicat”

oni Petrea (46 ani) a comentat situația lui Claudiu Keșeru (35 ani), care a fost lăsat în afara lotului în urma conflictului cu Gigi Becali
oni Petrea (46 ani) a comentat situația lui Claudiu Keșeru (35 ani), care a fost lăsat în afara lotului în urma conflictului cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 20:57 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 22:55

Înaintea meciului cu CS Mioveni, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea (46 ani) a comentat situația lui Claudiu Keșeru (35 ani), care a fost lăsat în afara lotului în urma conflictului cu Gigi Becali

Întrebat la interviul dinaintea meciului cu Mioveni despre motivele pentru care atacantul lipsește din lot, Petrea a dezvăluit ce i s-a transmis din partea conducerii în privinţa atacantului.

Claudiu Keşeru, scos din calcule la FCSB de Gigi Becali

„Keşeru... Ce să zic? Conducerea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el şi cam atât. Nu pot comenta alte lucruri, atât am de zis”, a declarat Toni Petrea despre situația atacantului de la FCSB.

Inițial, fiind nemulţumit de atacant, Gigi Becali a vrut să scape de Keșeru și implicit de salariul acestuia în iarnă, însă până la urmă el a fost păstrat la club.

Cu toate acestea, problemele au început să apară în momentul în care Keșeru a început să discute în mod public despre ce i se întâmplă la FCSB. Finanțatorul a fost vădit afectat de acest aspect și a decis să ia măsuri împotriva fotbalistului.

Claudiu Keșeru este în conflict cu Gigi Becali

La finalul meciului FCSB - FCU Craiova, în care Keșeru a marcat golul egalizator al roș-albaștrilor în prelungirile partidei, atacantul vicecampioanei a avut un un discurs la adresa lui Becali, care l-a criticat public în mai multe rânduri pe parcursul sezonului, dorind chiar să-l dea afară de la echipă.

„Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, fiecare are opinia lui. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la sfârșitul contractului sau o voi face în privat!”, au fost cuvintele lui Claudiu Keșeru.

Gigi Becali nu a rămas pasiv și i-a răspuns atacantului: „La cum vorbește s-ar putea să nu mai aibă ocazia să dea gol”, promisiune pe care a pus-o în aplicare atât la meciul cu Academica Clinceni, cât și la meciul cu CS Mioveni, în care Claudiu Keșeru nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

Citește și alte știri despre Liga 1:

VIDEO+FOTO Au încălcat legea la CS Mioveni - FCSB » Ce se întâmplă acum în tribunele stadionului

VIDEO Dan Petrescu remarcă un tehnician din Liga 1: „E meritul lui, e charismatic și face o treabă excelentă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
andreidim2001
andreidim2001  •  20 Februarie 2022, 10:32

Si daca conducerea recte *** direct. Bai Pietrea in halul asta ai ajuns? Vai mor...țisorii tai de caracter si de antrenor. Iar de jalnicii aia de la gara de nord in frunte cu Mustațea puscarie nu mai faceti ba revolutie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bombon
bombon  •  19 Februarie 2022, 22:41

E greu fara penaltiuri primite in minutul 94.

992533440798470
Peluza Steaua  •  19 Februarie 2022, 21:31

Acum nu mai merg cei de la nord dar nu cei care erau înainte, ăia chiar aveau caracter, voiam să zic cei ce se numesc gara de nord , mustață gen, cel cu pușcăria,, nu mai merge la patronul lui să să îl susțină pe băiatul ăla, chiar este atacant ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close