FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

TRANSFER LA DINAMO // EXCLUSIV Mircea Rednic și-a găsit STOPER! A jucat anul acesta în grupele Europa League

Ivan Hladik (centru - în spate) în tricoul celor de la Spartak Trnava
Ivan Hladik (centru - în spate) în tricoul celor de la Spartak Trnava

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 17:37

Dinamo a ajuns la un acord de principiu cu fundașul central Ivan Hladik (Spartak Trnava, Slovacia), 26 de ani. Urmează ca slovacul să ajungă zilele viitoare la București pentru vizita medicală și semnarea contractului cu "câinii".

Fundașul este sub contract cu Spartak Trnava, locul 8 din Slovacia, dar va fi lăsat să vină la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Slovacii îi vor desface contractul. 

Ultimul meci jucat de Hladik a fost pe 4 octombrie 2018, în Europa League, în Fenerbahce - Spartak Trnava, 2-0. Fundașul a bifat atunci 24 de minute, fiind introdus în minutul 67.

Fotbalistul a adunat 19 meciuri în acest sezon pentru Spartak Trnava, reușind un gol și o pasă decisivă. Doar 9 meciuri sunt în campionat, majoritatea fiind în preliminariile Champions League și în Europa League. 

Linas Klimavicius, Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu și Marco Ehmann sunt ceilalți fundași centrali din lotul lui Dinamo.

200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ivan Hladik 

dinamoDINAMO

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
magic4ever
magic4ever  •  06 Februarie 2019, 19:51
Postat de peluza pe 06 Februarie 2019, 19:50

Pare bun, Trnava la ora actuala ***.

Clona FCSB cu transferuri de milioane de euro an de an nu poate sa castige cu Dinamo care aduce doar fotbalisti liberi de contract:)))))

zecs93
zecs93  •  07 Februarie 2019, 02:49

bun acest slovac, ne va ajuta mult, la fel si gordon scotianu care joaca fundas dreapta, sunt 2 transferuri super bune !!!

duta.dd3
duta.dd3  •  06 Februarie 2019, 19:43

''Dinamo a ajuns la un acord privind fundașul central, Ivan Hladik de la Spartak Tranava, dar Mircea Rednic a vrut și-un fundaș dreapta. Care va sosi și el la București, zilele viitoare. Cei de la Fana_ik au deconspirat mutarea antrenorului roș-albilor, este vorba de Ziggy Gordon, legitimat acum la Hamilton, în prima divizie din Scoția. El are 25 de ani și a mai evoluat în străinătate în Polonia la Jagiellonia și Pogon Siedlce. Gordon poate juca pe orice post din defensivă! Scoțianul va fi o concurență acerbă pentru Sorescu și Dussaut, aceasta în cazul în care ultimul chiar va rămâne la Dinamo. Gordon a fost și internațional de juniori în țara sa. Dacă va da randament, este prima opțiune să fie titular fiindcă Sorescu va fi urcat în linia mediană, Rednic crede că da randament mai bun acolo."

Vezi toate comentariile (24)
Comentează