FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Trei absențe importante pentru Viitorul la meciul cu Astra + Ce a zis Hagi înaintea duelului cu Șumudică

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 13:31

Gică Hagi a susținut conferința de presă înaintea meciului de sâmbătă, ora 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Regele" nu va putea conta la acest meci pe Dragoș Nedelcu, Robert Hodorogea și Sorin Rădoi. Are însă mari așteptări de la echipa sa și speră ca Viitorul să termine pe loc de Champions League. 

"E sfârșit de campionat, toată lumea vrea să fie pe loc de Liga Campionilor. Care e mai bun, mai tare și mai puternic o să câștige. Fiecare luptă doar pentru el.

În România se spun multe, dar eu sunt un tip care vorbește doar pe teren. Eu nu discut despre can-can-uri. Trebuie să arătăm că suntem cei mai buni pe teren, nu vreau să intru în altfel de jocuri.

Dacă putem să facem imposibilul ar fi extraordinar, dacă nu, oricum am avut un sezon excelent și sunt mândru de ceea ce am realizat", a zis Hagi.

...despre lupta la titlu: "E deschisă, însă doar Steaua și-a câștigat dreptul de a depinde de rezultatele ei. Noi nu mai avem voie să greșim, însă Steaua o mai poate face o dată"

...despre Dinamo-FCSB: "Este un derby, dar pentru noi contează să scoatem noi rezultate bune pentru a putea visa la titlu. Să strângem rândurile și să câștigăm noi meciurile noastre"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Aprilie 2017, 16:07

Nu e vorba de trei absente , ci de absenta totala a echipei rejelui, ca doar neamurile se ajuta intre ele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează