FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV Mutare la U Cluj înaintea meciului cu Dinamo: se pregătește deja mercato de vară!

Antrenorul lui U Cluj a fost pus într-o situație neplăcută
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ioan-ovidiu-sabau-santaj-proces-tribunal-clip-fiica-lui-732830.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
Antrenorul lui U Cluj a fost pus într-o situație neplăcută https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ioan-ovidiu-sabau-santaj-proces-tribunal-clip-fiica-lui-732830.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 21:11 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 21:38

U Cluj îl va avea la antrenamente pe mijlocașul central Dorin Codrea, 26 de ani, crescut la Timișoara, jucătorul care a evoluat ultima oară pentru Concordia Chiajna (L2)

U Cluj pregătește în aceste zile meciul cu Dinamo, de sâmbătă, de la ora 20:00, pe arena de pe malul Someșului. Dacă ardelenii se pregătesc de barajul pentru Conference League, „câinii” joacă pentru supraviețuire, cu două etape înaintea finalului play-out-ului.

Formația lui Ioan Ovidiu Sabău nu trece prin cea mai fericită perioadă din campionat, după ce a fost și eliminată din Cupa României.

Pariază că Dinamo retrogradează direct: „Nu mi-a plăcut de nicio culoare!”
DINAMO
Pariază că Dinamo retrogradează direct: „Nu mi-a plăcut de nicio culoare!”

Ardelenii au o singură victorie, cu Poli Iași (1-0), în ultimele cinci meciuri oficiale, în rest patru eșecuri. În afara presiunii exercitate de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, care este tot mai nemulțumit de evoluția unor fotbaliști, cei de la U Cluj au transmis că au și motivație financiară pe final de sezon.

140de mii de euro poate lua în plus U Cluj pentru fiecare loc superior în clasament

Dorin Codrea trebuie să-l convingă pe Ioan Ovidiu Sabău

Totodată, ardelenii își fac calculele pentru mercato estival. Până să ajungă la mutările importante, U Cluj l-a primit la antrenamente pe mijlocașul central Dorin Codrea, 26 de ani, ultima oară la Concordia Chiajna. Sursele GSP susțin că fotbalistul va fi supervizat la pregătire de Ioan Ovidiu Sabău.

Totuși, e clar, chiar dacă se antrenează cu „Șepcile roșii”, bănățeanul nu intră în calcule pentru etapa cu Dinamo. Mijlocașul central de 1,85 de metri a fost un jucător important pentru ilfoveni, însă n-a mai jucat în play-out-ul ligii secunde.

El a marcat trei goluri în 17 meciuri pentru Concordia. În cariera sa a mai jucat la diverse echipe din Timiș, inclusiv la ACS Poli și SSU Poli.

250de mii de euro este cota lui Codrea conform transfermarkt

Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, speră în salvarea echipei: „Acolo, au greșit, totuși”. Cum îi „atingea” pe Semeghin și pe Bălan

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ce vești pentru Dinamo! Doi dintre liderii lui U Cluj, în dubiu pentru meciul sâmbătă

EXCLUSIV „Frații” de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mână în luptă: „Orice loc mai sus aduce un venit în plus la bugetul clubului”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
Ss21
Ss21  •  01 Mai 2024, 12:01

Domnul primar Boc e pregatit cu postarea de dupa meci? Era foarte bataios cand ii acuza pe altii de blat, sa-l vedem acum cu propria echipa ce masuri va lua!

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  01 Mai 2024, 10:46

Sumudica la Cluj? Sabau director tehnic sau antrenor secund? Impreuna poate scot un egal cu CFR Cluj - ori sa ii fure titlul lui Dan Petrescu ! - Sursa Fanatik si Orange Sport !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează