FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 21:34

Gigi Becali a fost luat prin surprindere de anunțul închiderii Arenei Naționalei făcut de Gabriela Firea (detalii AICI). Și a explicat ce va face FCSB în continuare, folosind și o expresie sexistă pe parcurs.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră.

Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poţi să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni? O să vorbesc cu ea. Ce, ea ştie, se pricepe ea la gazon?

Nu am vorbit până acum pentru că nici nu vreau să o supăr, ea e o femeie, are atâtea pe cap, războaie cu Dragnea şi altele. Crezi că are timp de un gazon? E ea vinovată de gazon? Eu sunt într-o poziţie delicată acum, că dacă nu era fina mea, era altceva. Mie nici nu prea îi place să cer de la femei, chiar dacă e fina mea. Dacă era bărbat, era altceva", a declarat Becali pentru News.ro.

FCSB mai are de disputat 3 partide pe teren propriu în 2018, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, a Viitorului și a campioanei CFR Cluj. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (72)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  12 Noiembrie 2018, 22:13
Postat de cetateanul_surmenat pe 12 Noiembrie 2018, 22:03

Nu inteleg de ce stadionul dinamo este folosit doar de rinam0, doar este facut din fonduri publice si joaca acolo o epava de echipa privata? E aceeasi situatie peste tot, mai putin la viitorul si cfr, restul joaca pe stadioane publice, facute din fonduri publice, asa ca lasati gargara ca sunteti incorecti.

Încă o clonă? doamne tu altceva nu ști să faci? omule tu crezi că ești vedetă dacă postezi aici? În realitate ești un ratat fără viață socială...

239210873112253
Adrian Și Atât  •  12 Noiembrie 2018, 22:10
Postat de Dinu Cozma pe 12 Noiembrie 2018, 21:54

*** fcsb platreste bani grei ca sa joace acolo. este de departe cel mai mare contributor la sumele incasate de pe urma acestui stadion. nu conteaza cum cere si ce spune, ci ce face. adica da ca orice om bani grei ca sa aiba un teren bun la dispozitie.

Păi Dragoș vorbește de pere și tu de mere. El are dreptate că stadionul nu e made ”firea PSD” ci e bun național. Tu ai dreptate că FCSB,Dinamo, Rapid și cine naiba l-o mai închiria - TREBUIESC - să joace pe un gazon decent.

minell73
minell73  •  12 Noiembrie 2018, 23:33

Situatia e grava. Club fara stadion,fara culori,fara palmares,cu parnaiasi in conducere,fara fani la stadion,dar cu multi sustinatori prosti aici pe jsp.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează