FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

Umilit pe teren propriu! MM s-a faultat singur pe Facebook » De ce e fals tot ceea ce susține stelistul

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 15:28

Mihai Stoica a apărut din nou pe Facebook după scandalul din club când a fost implicat într-o altercație și a încercat să demonteze anumite informații apărute în presă în ultima perioadă.

Totuși, afirmațiile lui Mihai Stoica sunt contrazise de alte declarații sau fapte legate de evenimentele invocate în postarea sa.

În primul rând, Mihai Stoica susține că Gigi Becali doar cunoaște echipele folosite de Dică, însă nu intervine asupra alcătuirii acestora. Totuși, în meciul cu Plzen, Dică a executat exact instrucțiunile lui Becali și i-a introdus din primul minut pe Golofca și Man, jucători ceruți din debut. Jucătorul venit de la Botoșani nu mai prinsese lotul de la scandalul în care a fost implicat, dar patronul a dorit să-i mai dea o șansă.

La fel a procedat și cu Budescu, pe care Dică voia să-l lase la București, dar l-a luat în Cehia. Și în cazul lui Alibec a fost o situație asemănătoare când a intrat din primul minut cu Hapoel Beer Sheva deși Gnohere era într-o formă excelentă.

Într-o a doua afirmație, Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu nu a avut o ofertă de la FCSB. Cu toate acestea, actualul tehnician al Astrei a lăsat la un moment dat să se înțeleagă că motivul pentru care nu a ajuns la roș-albaștri este acela că nu acceptă interferența patronului în alcătuirea echipei.

"Steaua este specială şi aşa va rămâne mereu, însă nu cred că am lăsat vreodată senzaţia că aş antrena undeva indiferent de condiţii. Nu e genul meu", spunea Edi Iordănescu la finalul lunii mai

În al treilea rând, managerul de la FCSB invocă foarte sigur faptul că Denis Alibec nu l-a înjurat pe Nicolae Dică în timpul meciului de la Plzen (VIDEO cu faza). Asta deși este clar pe înregistrare că Alibec strigă în direcția lui Dică "du-te, mă, în p**a mea!".

În conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra, întrebat despre acest lucru, Dică nu a negat că Alibec l-ar fi înjurat și a spus doar că "dacă m-a înjurat, este problema lui".

Postarea lui Mihai Stoica de pe Facebook

Doar 3 precizări referitoare la campania anti-Steaua :
1. Gigi Becali ȘTIE echipa, nu FACE echipa, prin urmare chestia cu sclavia e o invenție murdară.
2. Edward Iordănescu n-a refuzat Steaua pentru simplul motiv că nu i s-a propus s-o antreneze.
3. Denis Alibec nu l-a înjurat pe Dică la Plzen.

P. S. Eșecul "lamentabil" din Cehia a fost cauzat - în primul rând - de erorile grave de arbitraj (ca și remiza cu Be'er Sheva). Probabil că, dacă s-ar fi dictat penalty la faultul evident asupra lui Coman, am fi câștigat, având în teren jucători născuți în '97, '98 (2 buc.) și '99. În rest, să auzim de bine

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (41)
liverpool_33
liverpool_33  •  27 Noiembrie 2017, 17:30

*** Stoica asta..baiat destept dealtfel, le rade-n nas la toti(inclusiv ciobanului..) si-si vede de treaba lui, adica stransul banului atata timp cat tine vrajeala.Si tine de cativa ani buni. Cand si-o da seama Becali ca e doar o oaie de muls pt stoica...Asta va avea suficienti bani cat sa nu i mai pese.Si-o sa rada(iar) de el. Pana la urma...daca s prosti..Sa i tunda de bani!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senateo
senateo  •  27 Noiembrie 2017, 09:47

Acest personaj starneste sila tuturor. Prin trecutul lui si prin comportamentul nedemn din prezent nu merita atentia vreunei publicatii on-line.

mioriticul
mioriticul  •  26 Noiembrie 2017, 22:29
Postat de claudiu.h12 pe 26 Noiembrie 2017, 17:13

Stimate jurnalist, nu ne intereseaza acest puacarias. Deloc. Candva, voua, celor de la gsp, vă păsa de sport, poate prrea mult (asa spuneati voi). Azi, va mai pasa doar de clickuri si cancanuri. Umpleti paginile cu declaratii date de puscariasi... oameni care au facut extrem de mult rau sportului. Nu mai vrem penali, nu mai vrem can cancuri.... fiti presă sportivă !

Un service perfect ptr impachetat pestele ...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează