FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Un arbitru din Liga 1 a povestit cum îl potolește pe Șumudică » Ce fotbaliști de la noi îi plac, cel mai amuzant moment al carierei

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 17:30

Horațiu Feșnic (28 de ani) a vorbit despre unele dintre cele mai interesante experiențe pe care le-a trăit de când arbitrează în Liga 1. 

"Centralul" clujean cu ecuson FIFA a povestit cum a reușit de fiecare dată să-l liniștească pe margine pe Marius Șumudică, deși se știe că antrenorul Astrei e un tip coleric. 

"Dânsul (n.r. Marius Șumudică) e un tip coleric și vulcanic. Se exprimă foarte mult, își arată sentimentele. Trăiește la intensitate foarte mare orice fază. Vă dau un exemplu concret. La un meci dintre Petrolul și Astra, dânsul tocmai revenise pe bancă după suspendare.

Prin minutul 30, a avut o reacție care a depășit puțin limita normalului și am mers la el să-i spun: «Domnule Șumudică, ar fi păcat să vă trimit în tribună chiar acum, după ce ați revenit pe bancă», iar dânsul mi-a răspuns: «Da, îmi cer scuze. Nu se va mai întâmpla». Să știți că nu ne face plăcere să eliminăm jucători sau antrenori", a declarat Horațiu Feșnic pentru cjsport.ro.

"n-am avut probleme cu alibec"

Arbitrul a vorbit și despre fotbaliștii români pe care-i apreciază foarte mult și spune că n-a avut probleme cu Denis Alibec, acesta fiind cunoscut ca un jucător ce protestează mult.

"Îmi plac Denis Alibec, Alexandru Băluță, Cristi Bărbuț, printre alții. Avem jucători de foarte mare calitate. Și tehnic, și fizic. Totodată, băieții de la Viitorul mănâncă fotbal pe pâine. Totodată, am fost sincer impresionat de efortul pe care l-a depus Teixeira într-un meci cu Steaua. Am rămas surprins de modul său de dăruire. La vârsta lui a alergat cel mai mult dintre toți cei aflați pe teren atunci.

Vă spun sincer, n-am avut probleme cu Alibec. Am dialogat mereu și i-am spus că dacă își vede de joc, atunci îi iese jocul. Și asta s-a văzut întotdeauna. Când s-a concentrat doar la joc, a reușit execuții minunate", a adăugat Feșnic.

cel mai amuzant moment al carierei

...despre cel mai amuzant moment din carieră: "S-a întâmplat la un meci dintre Steaua și Chiajna, din sezonul trecut. Ataca Concordia, iar în alergare mi s-a desprins ariciul de la buzunar și mi-a căzut cartonașul galben.

Problema a fost că Steaua a recuperat, a plecat pe contraatac, iar eu n-am avut timp să ridic cartonașul de pe jos. I-am strigat lui Alin Toșca să-l recupereze el. Însă, la acțiunea imediat următoare, fundașul Stelei a fost faultat de Marian Constantinescu. Eu am fluierat fault, iar Alin Toșca, care avea cartonașul asupra sa, i-a acordat „galben” lui Constantinescu. A fost amuzant".

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  25 Mai 2017, 18:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează