FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE. EXCLUSIV Un rival îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Parcă nu știu ce tricou au îmbrăcat! Nu pot să fie atât de delăsători”

Dinamo are 3 înfrângeri consecutive +22   FOTO
Dinamo are 3 înfrângeri consecutive

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 11:58 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 12:34

Grigore Sichitiu (71 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a analizat situația complicată în care se află Dinamo. 

Fost oficial la Rapid, Sichitiu a spus că îi pare rău de Dinamo și a explicat care crede că sunt problemele „câinilor”. 

„M-a dezamăgit total... Am jucat de atâtea ori contra lui Dinamo și niciodată nu am văzut o asemenea delăsare! I-am văzut blazați pe jucători. Să încerce să conserve rezultatul cu Voluntari... Trebuia să-i apuce o nebunie, să joace... La un club mare te apasă tradiția, suporterii, atmosfera.

Jucătorii parcă nu știu ce tricou au îmbrăcat! Nu se poate să fie atât de delăsători! Să ai trei înfrângeri consecutive.... Cu cine, domnule? Cu cine? Să te bată Voluntari, o echipă din cartierul Bucureștiului... 

Să zicem că ai ajuns întâmplător în play-out, dar măcar acolo să te lupți... Trebuie să vezi atitudine. Pe jucători trebuie să-i apuce o nebunie. Cu Voluntari se plimbau pe teren de parcă nu-i interesa rezultatul”, a declarat Sichitiu la GSP LIVE.

„La Dinamo s-au făcut multe greșeli când a venit vorba de tehnicieni. Nu se poate să ai 4 într-un sezon! Nu se poate! Când ai avut dreptate? Când ai adus un antrenor sau când l-ai dat afară? Trebuie personalitate. Nu se poate cu instabilitate! Dacă nu ai atmosferă bună în jurul echipei, nu ai cum să reușești”
Grigore Sichitiu

FOTO. Imagini spectaculoase din Dinamo - FC Voluntari 

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu nu a iertat pe nimeni: „Gloabe aduse pe comisioane! M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei”

VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează