FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un general din Armată este de partea lui Becali și-l atacă pe Talpan: "De ce vorbește? Nu reprezintă Ministerul! FRF și LPF de ce nu se implică?"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 12:26

Ilie Năstase, general în cadrul Armatei, a vorbit despre scandalul dintre CSA și Gigi Becali, privind marca Steaua și l-a criticat pe Florin Talpan, juristul Armatei.

"Ce să facă Talpan cu trofeele? Cui să le dea? Să le vândă la licitație?
Nu știu cine i-a permis să vorbească și în numele cui vorbește. Am văzut câteva declarații de la Minister și nu prea erau de acord. El trebuie să aibă mandat, nu reprezintă MApN.

Ce să facă Talpan cu echipa? Cum să facă performanțe? Nimeni nu mai e atât de prost încât să dea bani. Gigi a avut noroc că câștigat bani în ultimii ani, dar a început prost.

Becali și Armata trebuie să negocieze față în față, nu prin ziare. Gigi să ceară o întrevedere și participăm toți care cunoaștem situația. Să vină și Păunescu.

Eu nu înțeleg de ce FRF și LPF nu se implică. Dacă dispare Steaua, cu ce se mai laudă?", a spus Năstase la TV Sport ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  27 Martie 2017, 17:58
Postat de ticbis pe 27 Martie 2017, 15:36

Nu trebuie sa fii general si nu-ti trebuie nici doctoratul ca sa-ti dai seama ca Ilie Nastase are dreptate. CSA-ul nu va mai fi in stare niciodata sa continue si sa confirme traditia Stelei la niciun sport, in niciun caz la fotbal. Dovada este evidenta pentru oricine are capul pe umeri: si-a batut joc de traditia si de gloria echipei de handbal masculin care din multipla castigatoare de finale europene este acum retrogradata; in aceeasi mediocritate jalnica se zbat hocheiul, voleiul, rugbiul, poloul, baschetul, ca sa nu amintesc si de sporturile individuale. Nu exista nicio sectie a CSA-ului care sa fi performat in ultimii 25 de ani la nivelul traditiei si istoriei acestui club; s-a ales praful si pulberea de toate trofeele, cupele si medaliile ce au adus celebritatea acestui brand sportiv. CSA-ul este o forma fara fond si nimeni, niciodata nu va putea sa-l readuca la faima de odinioara. Stadionul lor incaput pe mana lor a ajuns o ruina; echipa de handbal joaca meciurile de pe teren propriu la Chiajna pentru ca n-au nici macar o sala de sport pentru competitii (pana si Dinamo are o sala in care joaca echipa de handbal feminin a CSM Bucuresti, detinatoare a CCE). Sunt stelist de zeci de ani, dar halul in care generalii au pus pe butuci acest brand imi inspira o sila profunda. Ce sa faca astia cu o echipa profesionista de fotbal??? Chelului, tichie de margaritar ii lipseste! Vai de aia care sustin astfel de ***!

Tare prostanac esti bai " fix- pix", Volei= lupta ptr titlu. Baschet = lupta ptr titlu. Polo e campioana. Rugby=lupta ptr titlu.

whiteredarad
whiteredarad  •  27 Martie 2017, 15:59
Postat de catalynn pe 27 Martie 2017, 15:51

Tot aud ca e "general". La ce armă?

Ca Otelea, ca Jenei, ca Gatu,si Nastase este general, asa cum se faceau ei, pe vremuri. Fie ca ei se remarcau la cules de recolta, fie la inundatii, fie la Canal, ca razboaie nu au mai fost.Astia, sportivii,... macar au adus glorie tarii...prin sport ! In fond Nastase are dreptate, ce sa faca o Armata profesionista cu stadioane , cu sali de sport ? Dar cu o echipa profesionista de fotbal ? Cit au castigat din vanzarea numelui si renumelui in handbal, bascket, si alte sporturi ?. Asta le-o fi "obiectul muncii", pentru care isi iau banii ? Pai ce, doar de la fotbal vrei bani, dupa ce l-ai aruncat ca pe o masea stricata, si apoi , dupa vreo 15 ani , iti amintesti ca mai ai un copil,lasat vitreg, care sa il trimiti, azi "la produs " , ca sa aiba unii ofiteri de unde castiga?

1824623924422383
Doru Bobin  •  27 Martie 2017, 15:21

Au ajuns generali toti ospatarii, bucatarii, lautarii si unii sportivi. Ilie Nastase sa faca bine si sa citeasca regulamentele militare referitoare la portul tinutei - nu sa se afiseze ca un "papagal" la Arena Mall.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează