FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

Vicecampioana s-a impus din atitudine și din magia lui Coman și Olaru, însă atitudinea echipei din partea secundă și o altă eroare jenantă a lui Târnovanu au băgat Dinamo în meci. „Câinii +10   FOTO
Vicecampioana s-a impus din atitudine și din magia lui Coman și Olaru, însă atitudinea echipei din partea secundă și o altă eroare jenantă a lui Târnovanu au băgat Dinamo în meci. „Câinii" au realizat prea târziu că pot mușca rivala.

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 00:00 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 00:48

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 2-1. Vicecampioana s-a impus din atitudine și din magia lui Coman și Olaru, însă atitudinea echipei din partea secundă și o altă eroare jenantă a lui Târnovanu au băgat Dinamo în meci. „Câinii" au realizat prea târziu că pot mușca rivala.

Apărarea lui Dinamo a rămas caricaturală. Ofensiva FCSB este, probabil, cea mai bună în acest moment din Liga 1, dar "câinii" sunt șchiopi, de la primul până la ultimul, atunci când sunt luați în viteză și cu forță. Roș-albii au intrat cu eticheta echipei care, oricum, are șansa a doua și cel mult la un egal, din autoproclamatul "fotbal-șampanie" din primăvara ligii secunde a mai rămas doar un "fâs".

ZECE pentru Derby de România » Ce a remarcat reporterul GSP pe „Arcul de Triumf”: un oficial dinamovist, interzis în lojă! + ce vedetă a primit invitație de la MM
FCSB - Dinamo 2-1
ZECE pentru Derby de România » Ce a remarcat reporterul GSP pe „Arcul de Triumf”: un oficial dinamovist, interzis în lojă! + ce vedetă a primit invitație de la MM

FCSB este riguroasă, are fotbaliști ce fac diferența în perspectiva luptei la titlu, pe măsura salariilor primite, nu jucători "ce-ar putea fi, Doamne ajută!" recomandați de puști de liceu, freelanceri și fani jocuri pe PC. Este diferența dintre a investi bani și crowdfunding la ciupeală. Este diferența dintre a te bate la titlu și a te zbate să eviți retrogradarea.

Notele GSP pentru fotbaliștii celor de la FCSB 

  • Târnovanu, nota 4:  Șomer de lux peste 80 la sută din meci, a făcut-o lată la o fază simplă, dovedind că are momente când își pierde atenția.
  • Pantea, 6: În creștere, s-a achitat bine de sarcini, cu un plus în prima parte.
  • Dawa, 5: O forță a naturii, din punct de vedere fizic, mai ales la dueluri unu la unu, dar nu e stâlpul unei apărări care vrea titlul.
  • Haruț, 6: Constant bun, a avut puține momente de muncă.
  • Radunovic, 6: Forță și atitudine.
  • Djokovic, 7: A început în dreapta, a trecut în centru, a dorit să conducă acțiunile roș-albaștrilor în momentele când jocul a trenat. Capacitate mare de efort, a ținut și el mijlocul echipei.
  • Șut, 7: Bun de tot. Un fotbalist esențial în zona centrală, tot mai sigur pe ce poate.
  • Olaru, 7: Sigur pe ceea ce face pe gazon, și-a luat în serios rolul de căpitan, a punctat în minutul 35 cu un șut care nu a lăsat nicio speranță "câinilor", a creat și pentru cei din fața lui. Încă mai are de adăugat fizic, prea supărat când e dat cu roțile în sus.
  • Miculescu, 5: Veriga slabă a ofensivei, a ratat o ocazie uriașă în prelungirile primei părți.
  • Băluță, 5: Poate produce dezechilibru, dar are multe momente când dispare de pe teren, poate de aceea a fost schimbat la pauză.
  • Coman, 8:  E din altă ligă! A finalizat imperial, un pic a la Messi, și a deschis scorul în minutul 29, la capătul unei faze în care "câinii" au fost spectatori câteva minute. Șeptarul lui Becali face ce vrea pe teren, fiindcă îi permite pregătirea și talentul, la acest nivel.
               Rezerve cu cel puțin 15 minute jucate:
  • Compagno, 4: Intrat în partea secundă, italianul a fost lent și a irosit o ocazie mare în minutul 76.
  • Cordea, 5: Departe de jucătorul ce făcea diferența acum vreun an, i-a dat curaj lui Amzăr să urce mai mult.
  • Edjouma, 5: O copie a ceea ce a arătat în ediția trecută. A ratat o ocazie de 3-0 pe mingea a doua, fără multe realizări.
    Antrenorul Elias Charalambous, 7: Are norocul că are câțiva jucători cerebrali, dar toate schimbările produse nu au adus nimic în plus, din contră.

Notele GSP pentru fotbaliștii lui Dinamo: 

  • Golubovic, 7: A mai limitat proporțiile scorului, cel mai pus la muncă elev al lui Burcă încă din start, datorită paradelor sale Dinamo a creat impresia că poate reveni spectaculos pe final.
  • Moura, 5: A ieșit în evidență când a blocat cu pieptul cursa deosebită a lui Coman, pe care scria 3-0.
  • Giafer, 5: A mai prins tupeu față de precedentul sezon în A, are și banderola, mai are nevoie de experiență ca să se lupte cu băieții mai mari.
  • R. Grigore, 5: Nu a jucat rău, dar trebuie să înțeleagă că nu mai este un puști de viitor, are alte responsabilități la Dinamo.
  • Amzăr, 5: Mai cu tupeu în partea secundă, după ce-au intrat rezervele FCSB, în prima a avut viață grea.
  • Ghezali, 4: Bun la a-i da indicații lui Abdallah în ce zonă să joace, a avut o tentativă de șut, din dreapta, în prima repriză, în rest a fost la număr pe teren. O cruntă dezamăgire în ora bifată la primul său derby, având în vedere contribuția lui la promovarea lui Dinamo.
  • Larrucea, 5: Departe de imaginea fotbalistului cerebral din primăvara dinamovistă. Parcă s-a încălțat invers.
  • Iglesias, 3: În afara derby-ului, fără nicio idee ofensivă sau ajutor defensiv.
  • N. Roșu, 6: Multă atitudine, a adus un plus care a coincis cu revirimentul formației sale, în ultima parte a meciului.
  • Bani, 4: Când a început să mai miște în startul reprizei secunde, a fost înlocuit. Una e să cerți cu Balgiu, alta să ți-o dai cu Șut și cu Dawa!
  • Abdallah, 4: Norocul lui că are încă wild-card de la Burcă, a intrat greoi în meci, după minutul 50.
                       Rezerve cu cel puțin 15 minute jucate:
  • Politic, 6: A intrat cu atitudine, a produs mai mult decât cei din prima repriză.
  • Goncalo, 7: Incisiv și la locul potrivit la golul din minutul 83, nu s-a pierdut cu firea.
  • Costin, 6: A încercat să-l surprindă pe Târnovanu, în minutul 75, a creat iluzia unei ocazii importante.
    Antrenorul Ovidiu Burcă, 6: La primul său derby ca antrenor, atât poate cu materialul clientulului seedblink. Echipa lui a intrat timorată în derby, a revenit abia când era prea târziu.

VIDEO. Florinel Coman, gol senzațional, cu stângul, în FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
FCSB - DINAMO
Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB
DINAMO
New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
Hcm27
Hcm27  •  23 Iulie 2023, 16:47

În afara de comentariile unor fraieri, care au văzut meciul la Radio "Gloria", ceea ce rămâne este comentariul zIaristului, pe care eu îl notez cu 7.Ca doar și ei trebuie notați, cum notează la randul lor, iar la fiecare, oricât de obiectiv încearcă sa fie, intervine, fără sa vrea, sau sa-si dea seama, o doza de subiectivism.

Hcm27
Hcm27  •  23 Iulie 2023, 16:34
Postat de dai.o.gheara.iei.cu.doua pe 23 Iulie 2023, 09:49

Arbitrajul gigist este o realitate tragică a acestui fotbal. Mereu intrările dure, golanești, ale fcsbistilor nu sunt sancționate! Dar uitați -va cum presa gigistă nu spune absolut nimic de arbitraj! Tace mâlc! Oare până unde poate merge ticăloșenia gigistă!??

Ma, tu ești prost!Cum poate un arbitru din Craiova sa fie "gigist" cum îi spui tu?Nu vorbește nimeni, nimic de arbitraj, hop, se trezii și Nea Ion, ca și el e om!

doar...titi
doar...titi  •  23 Iulie 2023, 13:12

dap...autorul a fost un pic cam dur cu dinamo , echipa evident in constructie si la primul meci dupa revenire !!deocamdata singurul avataj al cainilor e ca au antrenor !!! in rest echipa ...destul de subtire

Vezi toate comentariile (36)
Comentează