FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-1

Ce l-a supărat pe Costel Gâlcă în înfrângerea cu CFR Cluj: „Aici am pierdut”

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 00:25 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 00:25

La al doilea meci pe banca Universității Craiova, Costel Gâlcă a fost învins de CFR Cluj, 0-1. Iar la final a explicat ce l-a nemulțumit.

După înfrângerea de pe „Ion Oblemenco”, din etapa 6-a din play-off, Costel Gâlcă a analizat prestația elevilor săi, explicând că a fost nemulțumit de modul în care echipa a arătat pe faza defensivă.

Cum se schimbă calculele la titlu, după Universitatea Craiova - CFR Cluj » FCSB poate sărbători titlul sâmbătă: de ce are nevoie
CALCULE
Cum se schimbă calculele la titlu, după Universitatea Craiova - CFR Cluj » FCSB poate sărbători titlul sâmbătă: de ce are nevoie

Concluziile lui Costel Gâlcă după CSU Craiova – CFR Cluj 0-1

„Mă așteptam la un meci greu. CFR Cluj venea după o înfrângere dureroasă. Și parcă am intrat cu teamă sau cu prea mult respect. Și aici cred că am pierdut.

Nu am pus probleme în prima repriză, am fost cam respectuoși cu adversarii când avem mingea. În partea a doua ne-am deschis mai mult și au apărut ocaziile clare și spațiile. Preferam să iau gol după o fază fluidă a lor, nu așa cum a fost acea fază a lui Bîrligea. A fost și neșansă, dar și reacția noastră a venit târziu. Trebuie să facem mai mult în atac pentru a câștiga. În prima repriză nu am avut nicio situație de a marca.

Sper să facem meciuri mai consistente pentru a câștigat. Tragem speranțe să terminăm cât mai sus, dar nu mai suntem la mâna noastră. Sper și voi face tot ce poate pentru a ne bate până la ultimul meci pentru locul 2”, a spus Costel Gâlcă la PrimaSport.

În prima repriză nu am jucat foarte bine, nu am avut inițiativă. Am fost temători. În partea a doua am ieșit la joc, puteam înscrie pe final, dar nu am făcut-o. CFR a jucat pragmatic și s-a închis după ce a dat gol. Acum ne așteaptă meciuri grele, iar lupta se va da până la final. Noi suntem încrezători.

– Ștefan Baiaram

Citește și:

Titularul lui CFR Cluj nu își ascunde intențiile! Vrea la Euro 2024: „Pentru asta trag”

Vlad Chiricheș s-a operat » Termen surprinzător pentru revenire: „Sper să nu riște”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (30)
Adrian2500
Adrian2500  •  28 Aprilie 2024, 19:02
Postat de FlashGordon pe 26 Aprilie 2024, 14:47

deci pana acum cat a fost psd la guvernare nu a functionat cooperativa,chit ca psd a fost la guvernare in ultimi 9 ani in vreo 7-8 ani la guvernare. prost esti bah.

E greu sa inteleaga unul ca tine substratul mai admirator al oierului. Asa ca nici macar nu ma apuc sa-ti explic căci nu meriți. In 5 ani FCSB va fi istorie. Sa vad atunci voi ăștiacu buricul gol din peluza FCSB'ului pe unde mai aruncati cu PETARDE. Dacă nici anul asta nu prindeti grupele Conferince Leagur e, iar faceti *** împreună cu oierul. Ah, scuze, am uitat ca va pregatiti de Campions League! Noaptea minții!! Ha,ha !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  27 Aprilie 2024, 17:30
Postat de kuba pe 26 Aprilie 2024, 19:27

Care ograda, ***?!

Du-te băi tataie la liga a doua unde îți e locul desființările!!

terra.nova
terra.nova  •  26 Aprilie 2024, 20:07
Postat de kuba pe 26 Aprilie 2024, 19:27

Care ograda, ***?!

Aia ultima de pe ulita, pe strada Mamaliga :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează