FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

Ce a remarcat Gică Popescu după U Craiova – CFR Cluj: „Nu am văzut niciodată”

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 08:26 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 11:38

Gică Popescu a analizat remiza dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, 1-1, declarându-se bucuros de egalul dintre cele două rivale ale Farului.

Președintele Farului, liderul din Liga 1, s-a declarat surprins de modul în care oltenii au dominat partida, mai ales după golul egalizator.

Eugen Neagoe i-a luat peste picior pe rivalii de la CFR: „Doar la aruncările de la margine au fost peste noi” + „Nu acuz, dar jucătorii reveniți de la naționale au avut probleme”
CSU Craiova - CFR Cluj 1-1
Eugen Neagoe i-a luat peste picior pe rivalii de la CFR: „Doar la aruncările de la margine au fost peste noi” + „Nu acuz, dar jucătorii reveniți de la naționale au avut probleme”

Ce a remarcat Gică Popescu după CSU Craiova – CFR Cluj

„Îmi doream un rezultat de egalitate pentru a rămâne la două puncte de CFR Cluj. Nu mă gândeam că se va întâmpla, dar mă bucur.  

În prima repriză am avut senzația că ambele echipe se tem una de cealaltă. A existat prea mult respect, prea multă teamă. În repriza a doua a venit golul lui CFR, care nu avusese nicio ocazie până atunci. 

Craiova a reacționat imediat și a egalat. După aceea, nu am văzut-o niciodată pe CFR Cluj cum am văzut-o în acest meci. A fost sub asediu în ultimele 10 minute. Vreau să mai spun un lucru. A fost 15-0 la cornere pentru Craiova. Cred că e pentru prima dată în acest campionat când CFR Cluj nu are niciun corner. 

Se pare că se adevărește ce comentam cu toții înainte de play-off, că va fi un play-off foare echilibrat. E foarte foarte strâns.”, a declarat Gică Popescu la PrimaSport, în emisiunea „Fotbal Show”,

M-a dezamăgit meciul. Nu mă așteptam la un nivel așa slab. Ambele echipele au jucat lent. Ar fi trebuit să joace mai repede, să se paseze mai repede. A fost un meci foarte slab. Acești jucători ne sunt datori. A fost un joc prea lent și previzibil. 

– Florin Răducioiu

VIDEO Atmosferă spectaculoasă în CSU Craiova – CFR Cluj

Citește și:

Dan Petrescu, furibund după remiza din Bănie: „Uitați ce e la Craiova! La noi n-au nici CV, n-au nimic! O să avem o ședință săptămâna asta” + faza de arbitraj amintită: „Tragem contra CFR-ului!”

Andrei Ivan a ieșit în față după meci și nu a menajat campioana: „CFR? Echipă slabă, nu mai e ca sezoanele trecute!” + Mesaj pentru contestatari după „telenovela” de la națională

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
cj666
cj666  •  03 Aprilie 2023, 17:02
Postat de RZW8591 pe 03 Aprilie 2023, 13:45

Petrescu e antrenor de liga 2....dar le-a luat campionatul stelistilor de 5 ani , care la rândul lor nu au mai câștigat liga 1 de 8 ani...Probabil ca Pintilie e de liga 1...sau poate de premiere ligue.....hahaha...Poate ia și anul asta ceva....sa mai vedem...moare Becalu si ***...

Stelistii nu au mai castigat un campionat cam de vreo 20 si ceva de ani. fecesebe a castigat sporadic....

1.fcu
1.fcu  •  03 Aprilie 2023, 15:16

Ceseu, nu U Craiova!

ccristian0
ccristian0  •  03 Aprilie 2023, 14:13

E foarte bine ca este chemat Raducioiu sa comenteze fazele din meciurile de fotbal, repet, este dovada ca orice roman poate comenta orice meci la fel de bine ca un mare jucator de fotbal! Repet, nu cred ca ar fi vreo diferenta intre comentariile marelui Florin Radu Raducioiu si ale lui nea Ion de la service-ul din colt sau ale lui nea Mitica, ala de vinde ceapa in Hala Obor! Repet (e, asta e, il imit si eu putin pe marele blond) am vazut faza aceea de multe ori si, repet, sunt multi romani care ar juca cel putin la fel de bine ca Raducioiu pe acest post (Prima sport).

Vezi toate comentariile (12)
Comentează