FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

„Am gaură în gheată, mi-au intrat crampoanele-n picior!” » Manea a tunat la interviu: „Frustrant! Le-a pus mingea pe 16 metri”

Cristian Manea, CFR Cluj +26   FOTO
Cristian Manea, CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 23:34 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 23:54

Cristian Manea (25 de ani), fundaș dreapta la CFR Cluj, s-a plâns după 0-2 cu CSU Craiova de câteva dintre deciziile luate de „centralul” Marcel Bîrsan.

Lovitura liberă în urma căreia oltenii au deschis scorul a fost dictată după un duel între Manea și Ivan. Fundașul CFR-ului a intrat prin alunecare din lateral și l-a doborât pe Ivan, iar arbitrul n-a stat pe gânduri: le-a oferit alb-albaștrilor o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă.

Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”

La finalul meciului, Manea a susținut că nu trebuia acordat fault la acea fază, întrucât ar fi lovit mingea. Pe reluări nu se vede însă clar dacă fundașul lateral al lui Dan Petrescu atinge sau nu balonul.

Nu a fost singura decizie pe care Manea le-a reproșat-o arbitrilor. În prelungiri, minutul 90+5, Ivan a intrat prin alunecare asupra lui, l-a lovit cu talpa în picior, dar nu a primit nici măcar „galben”. Manea, în schimb, a fost penalizat cu cartonaș la faza premergătoare golului de 1-0.

Cristian Manea, după CSU Craiova - CFR Cluj 2-0: „E frustrant, am luat gol dintr-o greșeală”

„Suntem supărați că am pierdut. Oricum, campionatul se joacă în play-off. Nu este bine că am pierdut, dar diferența a fost făcută de mici detalii.

Aici, la faza de le-a dat fault la 16 metri, înainte de gol, consider că am jucat mingea. Nu a fost nici fault, dar mi-a dat cartonaș galben! Am jucat mingea și m-am dus din inerție, el a forțat să obțină ceva.

Le-a acordat o fază foarte periculoasă din nimic, le-a pus mingea pe 16 metri. În plus, este al treilea cartonaș galben pe care-l iau pe nedrept. Și cu FCSB la fel, nici nu l-am atins. Măcar dacă ar fi fost de galben, pentru că dacă mai iau unul voi fi suspendat pe nedrept.

E frustrant, am alergat tot meciul și am luat gol din nimic, dintr-o greșeală!”, a spus Manea la Orange Sport.

„Am gaură în gheată, mi-au intrat crampoanele-n picior!” » Manea a tunat la interviu: „Frustrant! Le-a pus mingea pe 16 metri”
Manea susține că a lovit mingea înainte să-l ia pe sus pe Ivan // foto: captură DigiSport

Cât despre faza din finalul partidei, Manea a afirmat:

„Mi-a rupt gheata! La mine dă fault și cartonaș galben și aici nu-mi dă nimic! Am gaură în gheată și mi-au intrat crampoanele în picior. Nu mai înțeleg. Nu-mi place să comentez, dar nici nu putem vorbi cu el. Dacă vreau să le zic ceva, îmi spun «Dă-i drumul de aici»”.

Nu avem ce face, trebuie să muncim în continuare, să mergem la Roma să scoatem ceva bun de acolo.

- Cristian Manea, CFR Cluj

Sorin Cîrțu după victoria cu CFR Cluj: „E clar că există schimbări, au avut cu totul altă atitudine”

Mai multe știri despre CSU Craiova - CFR Cluj 2-0:

Președintele din Superliga e gata să-și dea demisia și acuză „sistemul”: „Din 2016 și până acum n-am primit decât 6 salarii”

Neagoe prinde elan după 2-0 cu CFR Cluj: „Dacă vom juca la fel, nu vom avea probleme” + Ce spune despre situația portarilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
istet10
istet10  •  12 Februarie 2023, 14:00

Manea invata ce-i mai rau de la Petrescu. Sa se vaiete. Din acest motiv, din pacate in primul rand pt el, ramane bun doar pt Romania.

befree
befree  •  12 Februarie 2023, 11:17

Ce impertinenti sunt oltenii. Faceti plecaciune in fata lui Manea, ca are mai multe titluri in liga 1 decat aveti voi ani de scoala.

dimco61
dimco61  •  12 Februarie 2023, 10:52
Postat de parpalache pe 12 Februarie 2023, 09:24

A lovit mingea prima data,dar in cadere a ridicat picioru,iar Ivan deja se agațase de piciorul lui!Acoperire regulamentara pentru un arbitraj necinstit!

Din toate reluarile se vede clar ca Ivan a impins mingea.A fost un fault atat de clar,incat trebuie sa fii foarte rau intentionat sa nu-l vezi.De data asta,a fost un arbitru care l-a vazut.De obicei,Craiova e arbitrata de arbitri chiori,care vad doar in favoarea adversarei.Oricum,nu inteleg de ce este atat de multumit Neagoe.Singurul lucru bun este faptul ca au invins,in rest au fost atat de multe pase la adversar,in situatii usoare,incat nu-mi venea sa cred ca este posibil ca oamenii aia sa traiasca din fotbal.A fost doar putin mai bine decat in meciurile precedente,dar foarte departe de ceea ce vrem la Universitatea Craiova.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează