FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Acuză presa că e pro-Rapid: „S-a creat în jurul Universității Craiova o imagine care nu-i corectă. Mi se pare deplasat!”

Dragoș Bon
Dragoș Bon

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 16:35 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 16:56

Dragoș Bon, secundul Universității Craiova, a criticat faptul că după Rapid - Poli Iași (3-2) și Voluntari - CSU 0-0 au apărut în presă titluri de genul „Rapidul pe val, Craiova la pământ”.

După o remiză cenușie la Voluntari (0-0) și două săptămâni de pauză, pe Universitatea Craiova o așteaptă un examen dur cu Petrolul. „Lupii galbeni” au a 5-a cea mai bună apărare din Superliga, cu doar 13 goluri primite, și vin după trei remize albe la rând.

Altfel spus, o nucă tare pentru o candidată la titlu care n-a arătat în acest sezon, decât episodic, o eficacitate deosebită. Are a 5-a ofensivă din campionat, cu 19 goluri marcate, chiar mai puține decât rivala locală FCU!

Dragoș Bon susține că presa denaturează adevărul

Înfruntarea de pe „Ion Oblemenco” ar putea contura mai bine, într-un sens sau altul, imaginea echipei lui Corneliu Papură. La conferința de presă de astăzi, secundul Dragoș Bon a reproșat presei că denaturează adevărul. „S-a creat în jurul Universităţii Craiova o imagine care nu este corectă.

Etapa trecută, Rapid a bătut Iașiul, 3-2, cu ocazie mare a lui Poli în prelungiri, iar noi am făcut 0-0 la Voluntari, cu penalty ratat, contra unei echipe care a bătut Rapidul și pe un teren unde de regulă se câștigă greu.

Și s-a scris la modul «Rapidul pe val, Craiova la pământ». Mi se pare deplasat să spui așa ceva. Nu mai zic că nu rezonează nici cu situația din clasament”, a comentat asistentul lui Papură. Rapid și CSU sunt la egalitate de puncte, 22, pe locurile 3, respectiv 4.

Dragoș Bon: „M-aș bucura ca adversarii să nu ne ia în seamă”

În schimb, Bon a afirmat că „m-aş bucura ca adversarii noştri să nu ne ia în seamă, pentru că obiectivul nostru nu se schimbă, rămâne lupta pentru titlu. Sper ca şi rezultatele să-l susţină, fiindcă asta contează, degeaba declarativ suntem acolo, dacă nu şi prin rezultate. E problema celorlalți dacă nu ne iau în calcul”.

Fără căpitani. Bancu și Țicu sunt suspendați

Ambele echipe vor fi lipsite de căpitanii lor. Ploieșteanul Vali Țicu a luat 16 etape de suspendare după ce i-a produs o fractură de peroneu sibianului Dragoș Iancu, iar la olteni, Nicușor Bancu lipsește pentru cumul de galbene. Dragoș Bon consideră că „absenţa lui Bancu este un avantaj pentru Petrolul”.

Cred că vor veni să nu piardă cei de la Petrolul, aceasta e imaginea pe care mi-au creat-o, vin după trei remize albe, au alternat trei sisteme de joc
Dragoș Bon, secund CSU Craiova

CITIȚI ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN:

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”

Președintele lui CS Dinamo a comentat situația lui Dănuț Lupu: „Nu l-a dat nimeni afară”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (15)
vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  23 Octombrie 2023, 16:29
Postat de dansy pe 20 Octombrie 2023, 19:08

Deocamdată voi sunteți fără stema,nume și palmares!

prostule! stii ca s-a facut recurs ? stii ca rotaru nu a castigat nimic in acel proces ? stii ca sefa completului de judecara de la Tm a spus cca mogosoaia nu se afla in Oltenia si ca voi sunteti niste prosti si niste suflete inchiriate? exact cum are rotaru inchiriat acel nume. tupeu de clone! prostilor ! stii ce zicea roz bon bon asta in 2013 despre clona voastra ?

vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  23 Octombrie 2023, 16:26
Postat de TIborSzoltan pe 21 Octombrie 2023, 04:02

Dacă ești fanul echipei din booveni, clona dovedită în instanță, *** unica craiova, de ce nu postezi acolo?

tibora, ai tupeu ? v-am rugat 2 ani de zile sa nu mai comentati la FCU. tu, legia si ala din canada. ai tupeu sa spui asa ceva ? dar stii ca s-a facut recurs ? stii ca nu a castigat rotaru nimic ? stii ca rotaru are inchiriat numele ala? cum sunteti si voi niste suflete inchiriate. cs mogosoaia niciodata echipa Olteniei.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  21 Octombrie 2023, 04:02
Postat de vazicdegeaBA pe 20 Octombrie 2023, 20:33

da ? sunteti exact pe principiul antrenorului vostru roz bon bon ala. acum intelegi ? suflete inchiriate ce sunteti voi astia de la cs mogosoaia. sefa completului de judecata de la TM a spus ca mogosoaia nu se afla in Oltenia si ca voi sunteti niste suflete inchiriate cum e antrenorul vostru roz bon bon ala. clar ? shaorma va mai place ?

Dacă ești fanul echipei din booveni, clona dovedită în instanță, *** unica craiova, de ce nu postezi acolo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează