FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

UPDATE Se cutremură Bănia! Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Craiova - FCSB + ce pregătesc ultrașii

Universitatea Craiova - FCSB, unul dintre derby-urile palpitante ale finalului de sezon, se va disputa într-o atmosferă irespirabilă / Sursă foto: GSP
Universitatea Craiova - FCSB, unul dintre derby-urile palpitante ale finalului de sezon, se va disputa într-o atmosferă irespirabilă / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2022 19:20 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 20:05

Universitatea Craiova - FCSB, unul dintre derby-urile palpitante ale finalului de sezon, se va disputa într-o atmosferă irespirabilă. Oltenii și-au propus să umple stadionul, lumea înghesuindu-se să achiziționeze bilete în ultimele zile.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, 8 mai, de la ora 19:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

UPDATE 20:00: Au mai rămas 3.300 de bilete!

Fanii au continuat să cumpere bilete spre seară, iar la ora 18:00 mai erau disponibile 3.300 de bilete. Gazeta a aflat că la Craiova se va produce al doilea cel mai rapid sold-out din istorie, după cel reușit în septembrie 2019, tot la un meci cu rivala FCSB.

Arbitrul acuzat de Dan Petrescu, delegat la CS Universitatea Craiova - FCSB!
CSU CRAIOVA - FCSB
Arbitrul acuzat de Dan Petrescu, delegat la CS Universitatea Craiova - FCSB!

Știrea inițială:

Din informațiile obținute de GSP.ro, până în această dimineață se vânduseră deja 17.500 de bilete. Lor li se adaugă și cei 4.000 de abonați ai clubului, astfel că șansele ca partida să se joace cu casa închisă sunt extrem de ridicate. Suporterii Craiovei pregătesc și o scenografie specială pentru meciul care îi poate menține pe alb-albaștri în cursa pentru titlu.

Suporterii Craiovei pregătesc și o scenografie specială pentru meciul care îi poate menține pe alb-albaștri în cursa pentru titlu.

De partea cealaltă, aproximativ de 1.000 de susținători ai celor de la FCSB vor face deplasarea în Bănie. Ultrașii din Peluza Nord, reveniți în număr mare alături de echipă, și-au anunțat prezența în număr mare la Craiova.

Au venit foarte mulți suporteri și mă bucur. Sper ca la meciul cu FCSB stadionul să fie plin. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm. Nu ne gândim la titlu, doar la locul doi. Acesta a fost obiectivul la începutul play-off-ului. Ne facem treaba, încercăm să adunăm puncte și să câștigăm bani. De asta jucăm fotbal 

- Nicușor Bancu, fundaș CSU Craiova

Universitatea Craiova - FCSB, arbitrat de Istvan Kovacs

GSP.ro a aflat că Istvan Kovacs (37 de ani), arbitrul acuzat pe nedrept de Dan Petrescu după meciul dintre CFR și FCSB, scor 0-1, a fost delegat la derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și echipa lui Petrea.

Istvan Kovacs, care a fost lăudat pentru prestația de la semifinala de Liga Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, va arbitra derby-ul etapei #8 din Liga 1 dintre CSU Craiova și FCSB, unul dintre meciurile decisive în lupta la titlu.

Arbitrul din Carei a mai condus un meci între cele două echipe, în etapa a doua a sezonului regulat. Atunci, FCSB a câștigat cu 4-1 pe Arena Națională.

VIDEO Secretul transformării lui Darius Olaru: „optar” sau „decar”? Ce alege fotbalistul FCSB-ului

Citește și alte știri de actualitate: 

MM Stoica, un nou mesaj virulent despre prezența FCSB în Ghencea: „Poate cineva va răspunde penal!”

Cum se poate schimba primul „11” la FCSB, după anunțul lui Becali » Sfatul lui Hagi, ascultat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (38)
pittt
pittt  •  05 Mai 2022, 16:44
Postat de bebe21 pe 04 Mai 2022, 21:37

bine ca vine Steaua la Craiova...umplu prazarii stadionul sa vada viitoarea campioana si ceva fotbal...!

Craiovenii vin să-si vadă echipa ca la orice meci acasă. Pe FCSB nu se duc să o vadă nici proprii suporteri!!

doubleti
doubleti  •  05 Mai 2022, 14:26
Postat de freddy pe 05 Mai 2022, 11:35

Sper sa fie fara greseli de arbitraj si care o fi mai buna sa castige! Cine pierde iese din calcule pentru titlul. Hai sa ne bucuram de fotbal.

Apreciez comentariul tau. Un suporter din Bucuresti, al Universitatii Craiova, care va fi prezent duminica la meci. Cel mai bun sa castige si sa fie fara aranjamente.

doubleti
doubleti  •  05 Mai 2022, 14:22
Postat de robotucigas pe 05 Mai 2022, 10:32

Greșit! Derby este în rivalitatea suporterilor. Iar noi credem ca fcsb și CFR acuma ne sunt rivali. Cu ei ne putem măsura. De ex fcsb se poate măsură cu Dinamo? Nu se gândesc sa le dea mai multe, iar Dinamo este o echipa blestemată. Concluzia este ca sunteți proști cu toți dacă acesta nu este derbiul adevărat. Pai Ploiești cu cine are derbi? Botoșani sau Voluntari. Derbi este și un meci puternic, iar la derbi suporteri vin în număr mare. Ei fac sa fie un Derby, nu neutri care citesc de Derby de mandolina. Pai una este sa joace Milano cu inter, și alta este sa joace fcsb cu Dinamo. Asta nu este meci!

Interpretarea asta o dai tu. Notiunea de Derby vine de la rivalitatea dintre 2 echipe din aceeasi localitate. Numele pleaca d ela orasul Derby, unde acum 150 se desfasurau meciurile dintre 2 rivale locale, sau mai bine spus meciul orasului Derby. Niciodata, conform strict notiunii cu care s-a plecat, meciul dintre Real Madrid si Barcelona nu este considerat derby. La fel intre Juventus si Inter. Dar, fiecare interpreteaza cum doreste. La fel ca si in cazul hat-trick-ului, unde saracii ziaristi inca nu au invatat care este diferenta dintre tripla (3 goluri intr-un meci, nu conteaza daca se mai intercaleaza si alti marcatori) si hat-trick (care inseamna ca marchezi 3 goluri, fara ca altcineva, coleg sau adversar, sa se intercaleze intre golurile astea, marcand alt gol/goluri). Forza Stiinta.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează