FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

EXCLUSIV Câte bilete s-au vândut deja pentru Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă

Suporteri Universitatea Craiova. Foto: Imago Images
Suporteri Universitatea Craiova. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 15:16 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 23:02

Universitatea Craiova a vândut deja 4.000 de bilete pentru derby-ul cu FCSB de luni și mizează pe 20.000 de fani pe „Oblemenco”!

  • Meciul Universitatea Craiova - FCSB este programat luni, de la 21:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Pentru FCSB, deja campioană, duelul de pe „Ion Oblemenco” cu Universitatea Craiova este mai degrabă o chestiune de orgoliu. Însă pentru olteni, cele trei puncte sunt obligatorii în lupta pentru locul 2.

Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile
U CLUJ - DINAMO
Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile

Biletele se vând ca pâinea caldă în Bănie

Suporterii alb-albaștrilor sunt conștienți de miza partidei și nu vor să rateze duelul de luni seară. Joi seară, deja erau vândute 2.500 de bilete, iar până vineri, la ora 15:00, numărul crescuse la 4.000. Universitatea mai contează și pe 4.400 de abonați, ceea ce, măcar teoretic, înseamnă deja 8.400 de spectatori!

În condițiile în care ziua nu s-a încheiat, iar până la ora meciului mai sunt la mijloc sâmbătă, duminică și luni, când se pot achiziționa tichete mai ales online, organizatorii mizează pe aproximativ 20.000 de fani în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, la revederea antrenorului lor, Costel Gâlcă, cu formația pe care a făcut-o campioană în urmă cu 9 ani.

Alexandru Mitriță poate juca 90 de minute

Din informațiile Gazetei, Gâlcă va putea miza pe durata tuturor celor 90 de minute pe serviciile lui Alexandru Mitriță, care multă vreme s-a confruntat cu probleme la glezna lezată în cursul meciului de Cupa României cu Oțelul Galați (0-1). De asemenea, la dispoziția antrenorului va fi și Elvir Koljic, refăcut de pe urma unei probleme musculare la coapsă.

La conferința de presă premergătoare partidei de luni, antrenorul Universității Craiova a lăsat senzația că nu se așteaptă ca, având titlul în buzunar, FCSB să abordeze mai relaxat și cu unele rezerve partida din Bănie.

Costel Gâlcă: „O echipă care a câștigat campionatul vine cu multă încredere, indiferent cine va juca”

„Pentru noi este un meci important în acest moment, trebuie să luăm cele trei puncte. Știm că FCSB are jucători foarte buni în linia de mijloc, are jucători care fac diferența în atac. O echipă care a câștigat campionatul vine cu multă încredere, indiferent cine va juca. Va fi foarte greu și sper să facem un meci aproape perfect atât defensiv, cât și ofensiv.

Numai de noi depinde să câștigăm acest meci, vom face tot posibilul. Mă gândesc doar la victorie, în primul rând, nu știu ce se va întâmpla în următoarele etape. Cred că fiecare echipă își dorește să câștige în teren, indiferent de situație.

Atmosfera este foarte bună și suntem foarte concentrați la acest joc. Ne antrenăm în continuare și sper să găsim soluții adecvate pentru a câștiga acest meci. Băieții răspund foarte bine la antrenamente”, a spus Gâlcă.

Revederea cu fosta sa echipă? ”Pentru mine este un meci, nimic mai mult. E un meci de trei puncte, ne dorim să îl câștigăm”, a comentat tehnicianul în vârstă de 52 de ani, care a făcut referire și la duelul de la distanță cu Farul și CFR pentru locul 2: „Ne facem calcule doar pentru acest joc, apoi ne gândim să câștigăm fiecare meci în parte. Mă bat pentru locul 2, nu pot să vorbesc despre alții”.  

„Suntem obligați să câștigăm pentru a ne menține pe locul 2. Încercăm să facem tot ce putem pentru a ieși învingători. Eu zic că în unele meciuri ne-am bătut singuri sau am făcut egal.
Trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei. Toate echipele au șanse la locul 2, se va juca până în ultima etapă. Sper să fiu în lotul pentru EURO și împreună să facem o treabă bună. Mi-am revenit după accidentare și sper să fiu sănătos pentru echipa națională și meciurile următoare.
Mai am contract cu clubul, deocamdată mă gândesc doar aici. Nu vreau să mă gândesc la plecare, m-am gândit atâția ani și nu s-a întâmplat. Nu este rău dacă nu plec, vedem ce va fi pe viitor”

Nicușor Bancu, căpitan Universitatea Craiova

VIDEO. 10 cifre inedite pentru cele trei meciuri din play-off-ul Superligii! Detalii despre FCSB, Rapid și Universitatea Craiova

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1:

Detaliu-CHEIE în supremația FCSB » Diferență uriașă față de Rapid și fosta campioană Farul

Bogdan Lobonț, după comunicatul lui Dan Șucu: „Cum adică eu am ieșit impecabil?” » Ce spune despre negocierile cu Șumudică

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  04 Mai 2024, 20:02

Sunt foarte curios sa vad cât de corect vor juca oile ciobanului pușcăriaș cu clonele lui Rotaru !!!! Nu știu de ce am asa un presentiment ca oile vor pierde ,asa ca un gest de omenie făcut de ciobanul pușcăriaș fata de servitorul umil Rotaru .

Criss54
Criss54  •  04 Mai 2024, 07:22

Poate ar fi bine să înveți să și scrii înainte de a te da în ,,stambă"!

kuba
kuba  •  03 Mai 2024, 23:36

Papucarii......ia jucati-o pe asta: Marian Iancu a declarat ca Mieita ANRP woder kid a sustinut-o financiar pe Otelul in anul in care a castigat campionatul! Buahahhahahha Mieita parte din cooperativa! Si vasalul lui gg

Vezi toate comentariile (12)
Comentează