FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Plecat de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu pune tunurile pe un jucător: „Jalnic! Ceva de domeniul incredibilului”

Sorin Cârțu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Sorin Cârțu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 19:36 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 20:00

Sorin Cârțu (67 de ani), cel care și-a anunțat plecarea de la CSU Craiova într-o conferință de presă maraton ținută vineri la sediul clubului, nu l-a menajat pe Ionuț Vînă, fotbalistul pe care oltenii îl ironizaseră în momentul despărțirii din urmă cu o săptămână

„Sorinaccio”, care promisese încă din conferința de la prânz că va fi mult mai incisiv după plecarea din funcția pe care o deținea în Bănie, l-a luat în colimator, la Digi Sport, pe Ionuț Vînă, în momentul în care moderatorul Radu Naum l-a întrebat pe Cârțu dacă regretă modul irnoic în care juveții s-au despărțit de mijlocașul de 28 de ani.

Cine va fi noul președinte al Craiovei, după plecarea lui Sorin Cârțu: „Așa mi-a spus Rotaru”
CSU Craiova
Cine va fi noul președinte al Craiovei, după plecarea lui Sorin Cârțu: „Așa mi-a spus Rotaru”

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Ionuț Vînă: „Jalnic! Eram falși dacă-i mulțumeam pentru ce a făcut”

„Nu l-am citit, nu știu ce se spunea [în mesajul respectiv], dar Vână a fost o mare dezamăgire. El chiar a făcut o afacere cu no! Modul în care s-a comportat cu noi a fost jalnic

Acum, că nu mai ocup cu o funcție în club, pot să spun mai multe. Prestațiile lui erau slabe, sub banii cu care era plătit. Apoi a fost și situația în care a cerut 5 milioane (n.r. - despăgubiri), ceva de domneniul incredibilului! 

Ce trebuia să-i spunem când a plecat? Că-i mulțumim pentru ce a făcut? Eram falși, el chiar n-a făcut nimic”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Șefii Craiovei au râs de Ionuț Vînă la despărțire

Pe 8 iunie, Universitatea Craiova s-a despărțit de Ionuț Vînă cu următorul mesaj ironic: „337 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! Mult succes în afaceri!”. O aluzie la câți bani a câștigat mijlocașul la Craiova în comparație cu minutele jucate. 

„337 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! Mult succes în afaceri!”, a fost mesajul postat de olteni pe pagina oficială de Facebook a clubului. O ironie evidentă la „contribuția” ex-FCSB-istului la eforturile echipei în competițiile sezonului 2022/2023, dar și la scandalul declanșat după ce, toamna trecută, fostul antrenor Mirel Rădoi i-a scos pe el și pe Sergiu Hanca din lot.

În total, în 2022/2023, mijlocașul crescut de Gică Hagi la Viitorul, actuala Farul, a bifat 247 de minute în campionat și 90 de minute în Cupa României. Deși, ulterior reprimirii sale în lot, s-a pregătit normal, succesorul lui Mirel, Eugen Neagoe, nu l-a folosit absolut deloc.

VIDEO Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei în primăvară: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”

Citește și alte știri despre CS Universitatea: 

Cine va fi noul președinte al Craiovei, după plecarea lui Sorin Cârțu: „Așa mi-a spus Rotaru”

Regretul lui Sorin Cârțu la plecarea de la Craiova: „Poate am fi avut alte rezultate”

OFICIAL CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de încă un jucător, a 5-a din această vară

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
mirstelistu
mirstelistu  •  17 Iunie 2023, 16:58

Nici o pierdere pentru fotbalul romanesc is special pentru Craiova,acest *** nufost decat un *** care a profitat de fiecare oportunitate ivita dupa ce s-a lasat de fotbal,un golitor de damijene impreu a cu grande ca si ala numa papagalul e de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  17 Iunie 2023, 15:12
Postat de dandana pe 16 Iunie 2023, 23:09

Sincer îmi pare rău că pleacă din club. Dar mă bucur pentru căci ca un conducător este praf. S-a dus naiba dracu tot, și eu cred ca ar trebui ținut în club sa ajute antrenori măcar. Nu trebuie înlăturat, probabil pus ca director de imagine ceva în care sa nu mai facă nimic. Are o vârstă în care trebuie să stea mai mult înafară lui. Cât despre Vână nu știu ce sa zic, au greșit și ei cand l-au adus la craiova

Sa recapitulam... asadar: "Dar ma bucur pentru caci ca un conducator este praf.":)))))))))) Ce-ai vrut sa spui aici, poetule?? Du-te ma la munca, maaaaaaaa!!

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Iunie 2023, 23:24
Postat de doar_dinamo_bucuresti. pe 16 Iunie 2023, 21:22

a facut cariera la legendara Universitatea si a iesit din fotbal pe usa din spate de la ceseu 2013 blue lions mogosoaia

Imi spui si mie care crezi ca e Steaua?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează