FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre dinamoviști se felicită pentru transferul în România! Declarații înaintea meciului cu ACS Poli

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 14:19

Giorgos Katsikas, fundaș la Dinamo, crede că acest sezon este unul foarte bun pentru el și se felicită pentru transferul în România. A vorbit și despre meciul cu ACS Poli Timișoara, care e mâine, de la ora 20:00. în direct la TV Digi, Telekom, Look și liveTEXT pe GSP.Ro. 

"Joc fotbal la nivel profesionist de nouă ani, aproape zece. Acesta este cel mai productiv an pentru mine. Mă simt foarte bine de când am venit la Bucureşti, joc destul de bine, iar echipa câştigă puncte.

Ar fi minunat dacă vom încheia anul cu o victorie. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate. Arbitrajul este mereu o scuză. Sunt oameni, poate greşesc uneori, dar nu cred că o avantajează pe Dinamo.

La meciul trecut arbitrul a avut unele decizii bune, unele greşite, dar până la urmă este om, aşa că nu poate fi acuzat arbitrul pentru rezultat. Ne lipsesc patru jucători, poate va fi puţin mai dificil pentru că nu am jucat cu ceilalţi, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne descurcăm. Cred că până la urmă va fi foarte bine", a zis Katsikas la TV Digi Sport.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 20:12

Pai nu Coltescu a dictat penalty-ul ala de tot...plansul-la hentul cu pieptul al lui Nedelcearu- in meciul de la Cluj cu CFR,de au innebunit...fcsb-istii, pe toate posturile si pe toate GSP-urile?Acum va fi si mai "harnic"si va elimina doi jucatori de la Dinamo, iar pe restul dinamovistilor... ii va" ingalbeni"!

chris_bu67
chris_bu67  •  17 Decembrie 2017, 19:14
Postat de Anca Toma pe 17 Decembrie 2017, 17:00

La centru cu Timisoara sigur va fi ori Coltescu ,ori Chivulete .Dinamovistii stiu de ce !

Vezi meciurile cu fcsb,jucate în poziție păstorească

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2017, 18:38
Postat de Anca Toma pe 17 Decembrie 2017, 17:00

La centru cu Timisoara sigur va fi ori Coltescu ,ori Chivulete .Dinamovistii stiu de ce !

Păi ăștia sunt de la altă ...”casă” ! Dacă pe Colțescu îl atașezi unei echipe habar nu ai ! Colțescu la fel ca și Tudor sunt niste indivizi cu o anumită labilitate și sunt în lumea lor : încăpățânați, aroganți, ***, ei vor să fie stăpâni pe teren și iau cateodată decizii aberante pentru o echipă sau alta, dar nu că ar avea ceva pro sau contra ! Chivulete este băiatul lu tata și respectă ca toti copiii de fosti arbitri, cerințele lui Deaconu altfel ar zbura cu toții la câte gafe fac ! A cui ”casă” ? Păi Deaconu pe cine protejează de cand e la CCA ??!!! Așa că luați-vă fapta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează