FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ședință-fulger la Dinamo! Azi se va discuta soarta lui Miriuță » Cum a rămas antrenorul fără mașina de la club în această dimineață

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 10:59

Vasile Miriuță s-a trezit în această dimineață pentru a merge la antrenamentul lui Dinamo, a constatat că a rămas fără mașina de la club și s-a speriat crezând că a fost furată.

update 14:15

Potrivit surselor GSP.RO, la Dinamo urmează să aibă loc în orele următoare o ședință între Miriuță și șefii clubului în care să se discute situația echipei și a antrenorului dinamovist.

Știrea inițială:

Miriuță a sunat la club, a mers la cei care se ocupă de securitatea hotelului pentru a verifica pe camerele de supraveghere ce s-a întâmplat, dar președintele Alexandru David a venit cu o explicație ciudată: mașina era în service.

"Știți care e defectul lui Dinamo? Că sunt prea mulți oameni care se ocupă de mașinile de la club, le curăță, le fac revizia și le pun benzină. Eu am vorbit cu Miriuță și are mașină de schimb. Mașina lui este la service, la revizie. Dânsul nu se ocupă de aceste chestiuni.

Nu e prima dată când se întâmplă asta. Miriuță trebuia să știe, a fost informat. Ce să-i fac dacă nu are ținere de minte? Dacă a zis că i-am luat mașina, plecarea lui de la club se poate întâmpla și azi. Nu poți să spui așa ceva, când știi că nu e adevărat", a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  22 Noiembrie 2017, 06:14

Problema la Dinamo NU este antrenorul VAsile Moroiță ,pe care -L consider un om onest și profesionist ( a jucat in Germania câțiva ani la Cottbus ) ci faptul ca prea mulți oameni “ se pricep “ la fotbal.Daca as fi in locul dlui Negoita i-as da afara pe toți și as rămâne doar cu cei care iubesc fotbalul și Clubul Dinamo.Acest club ( fotbal) a ajuns in situația de a nu fi in plat-Off datorită unora care-L sug pe finanțator și care nu au treaba cu fotbalul ,sunt acolo pe post de aranjori și-i bagă patronului in cap doar tâmpenii.Dle Negoita dacă nu va debarasati de acesti. Șmecherași de doua parale așa se întâmpla. Dumnealui ( dl Negoita ) trebuie sa gândească ca un om de afaceri, in business nu se merge cu sentimente și alte lucruri mărunte! Și mai este ceva ? Luați modelul lui GICA Hagi de la Viitorul și veți avea rezultate! Nu poți sa și rezultate fără disciplina!

zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2017, 01:39

Va pleca, daca se incurca si cu iasi, adica egal sau infrangere, zboara imediat, nu mai apuca conferinta de presa, macar vine Niculescu, din lac in put !!! Mai bine venea Multescu ca incepuse bine Gigione Smurdu !!! sau Bonetti ca tot se vrea o reconstructie cu tineri !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Noiembrie 2017, 20:25
Postat de haideusicfr pe 21 Noiembrie 2017, 20:24

Comportament de neam prost. David asta cu nume biblic are serviciul garantat. E de neinlocuit.

Asa s-a puirtat si Prunea cu un atrenor italian la Poli Iasi. Nu l-a lasat sa intre la club cu Politia. Si vrea sa fie seful FER . Golanii astia trebuie dati afara nu Miriuta et.co,

Vezi toate comentariile (42)
Comentează