FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FCSB

EXCLUSIV FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad, cu UTA + Incredibil: la 1:00 sunt la hotel, la 7:00 în aeroport

FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad. 
Foto: Facebook@ FCSB
FCSB scoate din buzunar o avere pentru deplasarea de la Arad. Foto: Facebook@ FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 26 august 2023 08:50 / Actualizat sambata, 26 august 2023 09:05

Unul dintre cele mai interesante și așteptate jocuri din etapa viitoare a Ligii 1 e cel dintre UTA și FCSB. Va fi meciul care va închide runda cu numărul 7, luni seară, de la ora 21:45. 

  • UTA Arad - FCSB se joacă luni, 28 august, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Pentru FCSB, nu doar partida în sine se anunță a fi una cu grad mare de dificultate, dar și deplasarea la Arad și retur sparge tiparele uneia de uz intern.

Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”
FCSB
Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”

Charterul dus București - Arad o costă pe FCSB 20.000 de euro

FCSB și-ar fi dorit să efectueze ruta București - Arad - București la bordul unui charter, însă s-a lovit de aceeași problemă pe care o au toate cluburile de fotbal pe perioada verii, mai ales în lunile iulie și august, lipsa disponibilităților companiilor aeriene în privința aeronavelor, care sunt antamate cu mult timp înainte de agențiile de turism. 

În cele din urmă, vicecampioana a găsit un aparat de zbor pe care să-l folosească exclusiv pentru echipă. Dar doar pentru a ajunge la Arad, nu și pentru a se întoarce la București. Iar costurile numai pentru dus au însemnat un efort financiar egal cu chiria plătită pe „Arcul de Triumf” pentru derby-ul cu Dinamo, peste 20.000 de euro!

FCSB, la 1:00 la hotel, la 7:00 în aeroport la Timișoara

Fiindcă nu poate folosi charterul care îi duce la Arad și pentru zborul de revenire acasă, iar FCSB n-a găsit nicio altă soluție de zbor privat pentru echipă, singura variantă disponibilă a fost să folosească o cursă de linie, dar nu de la Arad, ci de la Timișoara, în ziua următoare disputării partidei. 

Zborul respectiv e la 9:00 dimineața, astfel că echipa va fi pusă în dificultate. După ce va termina meciul cu UTA, foarte probabil va ajunge la hotel spre ora 1:00 dimineața, iar peste doar 6 ore, jucătorii și antrenorii vor fi nevoiți să fie deja în aeroport la Timișoara, pentru formalitățile de îmbarcare! 

După meciul cu UTA, FCSB va disputa derby-ul cu Universitatea Craiova, pe teren propriu, sâmbăta viitoare, de la ora 21:45. 

Confruntarea va avea loc pe stadionul Steaua, după care campionatul se va întrerupe pentru două săptămâni, interval în care echipa națională va juca două meciuri cruciale pentru calificarea la Euro 2024: cu Israel, pe 9 septembrie, și cu Kosovo, pe 12 septembrie, ambele acasă, ambele pe Arena Națională. 

Prețuri astronomice la chartere

Costurile pe care cluburile de fotbal le au de suportat atunci când închiriază chartere sunt extrem de mari pe perioada verii. Cel mai mare preț l-a plătit Sepsi pentru deplasarea pe care a efectuat-o săptămâna trecută în Kazahstan, la returul cu Aktobe

Conform patronului Laszlo Dioszegi, s-au achitat aproape 200.000 de euro pentru aeronava cu care s-a zburat. „Ne-au cerut 170.000 de euro la început, apoi au mai adăugat 28.000 de euro”, a spus Dioszegi. 

Diferența de premiu, oferit de UEFA, dintre turul 3, unde a avut loc meciul cu Aktobe, și play-off, unde s-a calificat Sepsi, e de fix 200.000 de euro: de la 550.000 la 750.000 de euro. 

Și FCSB a plătit scump deplasarea în Danemarca, la Copenhaga, pentru manșa secundă a „dublei” cu Nordsjaelland. Charterul a costat 100.000 de euro.

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul lui Andrei Cordea în Arabia Saudită: „O grămadă de milionari am făcut”

Citește și: 

Ion Crăciunescu spune că golul 3 marcat în FCU Craiova - Rapid trebuia anulat

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (56)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  26 August 2023, 18:20
Postat de Catalynn_4 pe 26 August 2023, 17:38

Deștept nu ai cum, însă Isteț10, da! :-))) Cum băi sa îți pui un asemenea nick, cât de “isteț” poți sa fii!? :-)))

in realitate este prost de moare si il cheama AC rav410wrc

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  26 August 2023, 17:58
Postat de rav410wrc pe 26 August 2023, 16:19

Benzinarie este langa garsoniera unde locuiesti tu si semenii tai, agramatulee ... Intre sensul giratoriu de la UTA si magazinul Penny, de pe Poetului, exista o statie GPL, de pe vremea lu' Borcea, dar in nici un caz vreo benzinarie, cele mai apropriate benzinarii fiind OMV-ul, de la Kaufland sau Petrom-ul, de pe Cocorilor, prostaculee !! ;)))

ete bah ce rade catalyn de tine :)))))))))))))))))))) https://prnt.sc/rdvBrFPRb91O

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  26 August 2023, 17:56
Postat de rav410wrc pe 26 August 2023, 16:30

Da' iti dai seama ce specie esti tu, dc pui botu' la ceea ce scrie prostu' si agramatu' site-ului, unicul tibi iq33 Firicel !?! :)))

*** iosif !!! nascut in bailesti !!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează