FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Se sufocă departe de casă » Criză fără precedent pentru clubul din Liga 1: 9 luni și 15 meciuri fără victorie în deplasare!

UTA nu reușește să spargă blestemul meciurilor în deplasare / FOTO: Alexandra Fechete
UTA nu reușește să spargă blestemul meciurilor în deplasare / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 14:12 / Actualizat luni, 01 august 2022 14:17

UTA nu reușește să spargă blestemul meciurilor în deplasare, ajungând, după eșecul cu FC Voluntari, 0-3, la 15 partide fără victorie pe teren străin. 

Cu achiziții peste medie, Keșeru, Cascini, Hoxhallari, Ademi sau Postolachi, UTA pleca la drum în noul sezon cu pretenții de play-off. Doar că după trei etape disputate jocul scârțâie serios. Poenaru nu găsește soluții, ultrașii fac scandal, iar Aradul stă pe un butoi de pulbere.

Sâmbătă, la Mioveni, arădenii au încheiat al 15-lea meci în deplasare în care nu câștigă! Ultima victorie au avut-o în octombrie 2021, atunci când pe terenul din Clinceni se impuneau 3-0. Au trecut 9 luni și 6 zile!

Pot accepta să faci greșeli, dar nu atât de grave! Acesta e al 15-lea meci în care UTA nu câștigă în deplasare. Ce să înțeleg? Echipa trebuie să joace și în deplasare cum joacă acasă. Facem greșeli foarte mari. Nu pot să accepta lipsa de atitudine, nu pot accepta multe lucruri.

- Ilie Poenaru, antrenor UTA, după meciul cu FC Voluntari

UTA, 15 meciuri fără victorie în deplasare

Se sufocă departe de casă » Criză fără precedent pentru clubul din Liga 1: 9 luni și 15 meciuri fără victorie în deplasare!

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Ionuț Badea despre David Miculescu: „Simte poarta, nu e «tabacheră» ca Torje. Dar are 2 puncte unde trebuie lucrat"

Surpriză majoră la FCSB: alt atacant transferat din Liga 1! Becali: „De azi, împreună cu Miculescu la antrenament” » GSP a aflat suma de transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează