FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

„Porc bețiv” » Suporterii au reacționat inedit, după ce soția angajatului de la club i-a jignit fără menajamente: „Stați dracului acasă!”

Tricourile lansate de suporterii arădeni
Tricourile lansate de suporterii arădeni

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 14:25 / Actualizat joi, 03 august 2023 15:04

Jigniți de soția degatului de la UTA, Dorin Stana, suporterii clubului arădean au reacționat și au lansat o nouă linie vestimentară, cu mesajul „Porc Bețiv”. Cum s-a ajuns aici?

Sâmbăta trecută, în jur de 1.000 de suporteri ai celor de la UTA au făcut deplasarea la Sibiu pentru a-și susține favoriții contra echipei locale, Hermannstadt.

UTA a pierdut, 1-2, iar în momentul de la finalul partidei în care jucătorii au mers să salute galeria, suporterii s-au întors cu spatele, în semn de protest.

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
RAPID
Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”

Gestul nu i-a picat deloc bine Alexandrei Stana, soția lui Dorin Stana, delegatul celor de la UTA și, începând din acest an, membru în Consiliul Director.

Soția delegatului de la UTA, despre suporteri: „Vă îmbătați ca porcii și să vă faceți de râs prin deplasări”

„Să le întorci spatele la final după a treia etapă mi se pare puțin exagerat. Iar cei care se tot plâng că dau banii pe deplasări și abonamente care intră în eu știu ce buzunare, mai bine stați d...lui acasă.

De parcă cineva vă obligă să plecați de acasă să vă îmbătați ca porcii și să vă faceți de râs prin deplasări”, a scris aceasta într-un comentariu pe Facebook.

„Porc bețiv” » Suporterii au reacționat inedit, după ce soția angajatului de la club i-a jignit fără menajamente: „Stați dracului acasă!”

„Porc bețiv” » Răspuns inedit al suporterilor de la UTA

Ca răspuns la mesajul femeii, cei de la Suporter Club UTA au inscripționat tricouri cu mesajul „Porc Bețiv”. Acestea au fost lansate și pot fi achiziționate din magazinul oficial UTA, la prețul de 50 RON bucata.

Suporterii echipei UTA contribuie anual cu aproximativ un milion de euro la bugetul clubului, prin biletele și abonamentele pe care le achiziționează. 

Celelalte surse de finanțare ale clubului sunt Consiliul Local din Arad, cu 1,2 milioane de euro pe sezon, suma aferentă drepturilor de televizare, 0,9 milioane de euro, plus banii pe care îi asigură sponsorul principal, Efbet, 200.000 de euro.

În altă ordine de idei, suporterii arădeni își vor încuraja echipa și vineri, pe teren propriu, în partida de campionat cu Poli Iași, programată la ora 18:30. UTA a obținut un singur punct în acest start de sezon.

Mai multe știri din Liga 1:

Șumudică negociază cu echipa la care a avut cel mai negru mandat din carieră: „N-aveam ce mânca! Ne-am chinuit să dezosăm un pește”

Reghecampf, impresionat de o echipă din SuperLiga: „Legată, puternică, joacă frumos. Va rămâne în față”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
manx
manx  •  04 August 2023, 01:09

Cauta la porc delegat. Sau mai bine de legat :)

Astra123
Astra123  •  03 August 2023, 23:19

Vă îmbătați ca porcii nu înseamnă porc bețiv. Dar e bine că își fac unii bani pe spatele altora... ????????

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  03 August 2023, 21:19

daca suporterii vin cu un milion de euro, eu cred ca ar trebui ca, prin tragere la sorti, chipul unuia sa fie la fiecare meci imprimat pe tricou

Vezi toate comentariile (6)
Comentează