FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Bătaia dintre Lăcătuș și Mutu, relatată în direct: „I-am dat și eu pe culoar, pe la spate!”

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 12:12 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 18:37

Omul de afaceri Valentin Sălăgean, o persoană cu importante conexiuni în lumea fotbalului românesc, apropiat de Steaua în anii 1990, a povestit, în direct la GSP Live, episodul în care Marius Lăcătuș și Adrian Mutu s-au luat la bătaie la pauza unui meci Steaua - Dinamo, scor 1-1, în urmă cu 24 de ani. 

Partida la care Sălăgean face referire s-a disputat pe data de 24 octombrie 1999, în Ghencea și s-a încheiat la egalitate, 1-1. Adrian Mutu a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 8, iar Laurențiu Roșu a egalat pentru Steaua, în minutul 60. 

Astăzi, în direct la GSP Live, Valentin Sălăgean a relatat altercația dintre Marius Lăcătuș, pe atunci un veteran de 35 de ani cu 10 campionate câștigate cu Steaua și o Cupă a Campionilor Europeni, și Adrian Mutu, puștiul-minune de 20 de ani venit în ianuarie 1999 la Dinamo de la FC Argeș. 

VIDEO Cum s-au bătut Marius Lăcătuș și Adrian Mutu: „I-am dat și eu pe culoar, pe la spate”

„Eu făceam ce voiam la fiecare meci. Așa m-am împrietenit cu Adi Mutu. Mutu s-a luat la bătaie cu Lăcătuș, la un Steaua - Dinamo, scor 1-1. 

I-am dat puțin pe culoar pe acolo, pe la spate, lui Mutu. În îmbrânciturile alea dădeam toți, unii în alții, cu picioarele pe acolo.

Și seara, la Ioanițoaia (n.r. - la „Procesul etapei”), zice Mutu: «Mi-a dat unul, pe la spate, una. Nici nu știu cine e ăla, nu l-am văzut în viața mea».

Și pe urmă, când i-am zis lui Mutu, el spune: «A, tu erai? Mama ta... Mi-ai dat una la picioare». Și i-am zis: «Păi, bă, îl luasei pe Lăcă!».

Mutu era obraznic, înțepat, era copil, dar a fost mare fotbalist”, a povestit Valentin Sălăgean, la GSP Live. 

Adrian Mutu avea să marcheze 18 goluri în 18 de meciuri jucate în numai jumătate de sezon petrecută la Dinamo. În ianuarie 2000, s-a transferat la Inter, pentru 1,5 milioane de dolari. 

După acel episod, Marius Lăcătuș a mai rămas doar câteva luni în Ghencea. În ianuarie 2000 a ajuns la FC Național. Nu a reușit să marcheze vreun gol în 6 meciuri de Liga 1 jucate la Steaua în acea jumătate de stagiune. 

Campioana României din sezonul 1999-2000 a fost Dinamo. Podiumul a fost completat de Rapid și Steaua. „Câinii” au reușit eventul în acel sezon. 

Citește și: 

Gică Craioveanu, interviu brutal de sincer în Marca: „Fotbalul românesc a dispărut. Patronii vor să vândă peste noapte și jucătorii se duc în Arabia”

Aici pregătește Rapid lupta pentru titlu în anul Centenarului! Complex de 100 de milioane de euro, calcă pe urmele FCSB

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
Don_Carlo
Don_Carlo  •  28 Iunie 2023, 19:25

I-am dat puțin pe culoar pe acolo, pe la spate, lui Mutu. Din ăștia aduceți la interviuri?

Don_Carlo
Don_Carlo  •  28 Iunie 2023, 19:24

I-am dat puțin pe culoar pe acolo, pe la spate, lui Mutu. Din ăștia aduceți la interviuri?

Barbanta
Barbanta  •  26 Iunie 2023, 22:19

Te mai si lauzi ???????????? Parcă ar fi prima golaneală???????????????????? Numai cu gura si cu bataia☝️ ***☝️ MARE NIROC AI AVUT DE NU TE-AM PRINS???????????? Te lasa i de fotbal,imi este greață cand scriu ziarele cate un reportaj ???????????? Acum nu te mai baga nimeni in seamă???? Oare dc ,***???? AI FOST BUN???? Sal de la Vasile Ardeleanu☝️

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează