FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime face un anunț major! Ce se va întâmpla cu FC Botoșani, dacă retrogradează în Liga 2: „Sută la sută!”

Valeriu Iftime / foto: GSP
Valeriu Iftime / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 13:49 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 14:30

FC Botoșani va fi istorie dacă echipa retrogradează în liga secundă! Valeriu Iftime, finanțatorul grupării moldave, a anunțat că-și va retrage finanțarea în cazul în care clubul său ajunge la „matineu”. În prezent, Botoșaniul e „lanterna roșie” a Superligii.

S-au dus vremurile în care Botoșaniul se transformase într-o nucă tare a întrecerii interne și bătea la porțile cupelor europene! Clubul care a aniversat 10 ani neîntrerupți pe prima scenă suferă în acest sezon, iar amenințarea retrogradării îi dă fiori reci lui Valeriu Iftime.

„Cred că suntem conștienți cu toții că avem o poveste complicată și că avem două sau trei meciuri infernale și [riscăm să] terminăm turul acesta într-un mod absolut deplorabil față de ce am crezut noi că o să facem.

Dumnezeu ne luminează și ne dă puterea [să facem] ce trebuie să facem, adică puncte. Nici dacă-mi spuneți acum nu cred! (n.r - că echipa sa e ultima în Liga 1). Dacă mă uit în clasament, văd, dar nu cred! Am o echipă care știe fotbal, dar are nevoie și de baftă”, a spus Iftime, într-un interviu pentru sport.ro.

Iftime nu glumește: „Dacă ajungem în Liga 2, să mă mai sunați să mă întrebați ce fac în enegetic, în mediu”

Charismaticul om de fotbal a continuat: 

„Nu vag, mă gândesc bine și apăsat (n.r. - la retrogradare)

Dacă, ferească Dumnezeu!, ajungem acolo... o să mă sunați să mă mai întrebați ce fac în [domeniul] energetic, în mediu, în altceva, nicidecum în fotbal, că nu mai pot să mă ascociez cu acest minunat sport. 

Sută la sută! (n.r. - se retrage dacă echipa ajunge în liga secundă). Caut soluții să nu ajung acolo sau caut soluții să rămân, cumva, în fotbal, dar nu în Liga 2 la Botoșani. Să vedem, nu știu!”, a comentat Iftime. 

Pe parcursul ultimilor ani, Valeriu Iftime a spus în repetate rânduri că e tentat să iasă din fenomen. Ultima oară, a amenințat cu retragerea după meciul cu Hermannstadt din septembrie, încheiat 2-2, în urma căruia a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Andrei Chivulete.

„Dacă mi se mai întâmplă două din astea… eu plec, pur și simplu!”, spunea Iftime la acel moment

VIDEO Valeriu Iftime altfel: ce urmărește la TV, ce femeie din viața publică îi place, cea mai importantă personalitate întâlnită

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Momentan, voi face doar atât. E ca la doctor”

VIDEO Dorin Rotariu, primul interviu în roșu și albastru: „Am venit să fiu campion, vreau să revin la națională!” + mesajul transmis suporterilor

Petrolul anunță cum va comercializa biletele pentru derby-ul cu FCSB: „Nu există posibilitatea de a fi procurate individual”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
o_bic
o_bic  •  18 Octombrie 2023, 17:34

Să te auda Dumnezeu....un gigist slugarnic care ne-a obosit ani la rând. Du-te Eftimeeee,du-te !!!

valy
valy  •  18 Octombrie 2023, 16:26

Mergi la cei de la Iasi ca si asa e amicul tau acolo, Sfaiter. I-al si pe Porumboiu si faceti o echipa tare rau de tot pentru campionatul nostru. E o idee la care nu v-ati gandit niciunul din cei trei, bagati banii cu cap, sunteti toti moldoveni si e pacat sa fiti faramitati ca cei de la Craiova. Primaria vad ca ii ajuta foarte mult si orasul este mult mai mare si mai frumos, are alta deschidere decat cel in care esti acum, este altceva in mod clar. Tema de gandire. Spor.

laur33
laur33  •  18 Octombrie 2023, 16:04

Du-te tare. Retrage-te de acum. N-o sa ducem lipsa unul vasal al lui Gigi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează