FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

„Buzăul nu e în Moldova, nu mă jigniți!” » Iftime îl contrează pe Ciolacu, colegul din coaliție: „Măcar de-ar fi avut argumente”

Valeriu Iftime / Sursă foto: Facebook
Valeriu Iftime / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 23:28 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 04:48

Premierul Marcel Ciolacu a comis o gafă de proporții, recent, făcând declarații ofensatoare la adresa moldovenilor.

În plină ofensivă pentru evitarea retrogradării, cu FC Botoșani, Valeriu Iftime punctează și în campania electorală. Președintele PNL Botoșani n-a scăpat ocazia de a-l taxa pe premierul PSD, Marcel Ciolacu, pentru o declarație ofensatoare făcută la adresa locuitorilor din Moldova.

Răzvan Lucescu, „remontada” de senzație în derby-ul cu AEK Atena » Încă un scandal: Poliția a intervenit în timpul meciului
PAOK - AEK ATENA 3-2
Răzvan Lucescu, „remontada” de senzație în derby-ul cu AEK Atena » Încă un scandal: Poliția a intervenit în timpul meciului

Marcel Ciolacu: „Buzăul nu e în Moldova”

Într-o conferință de presă susținută recent la Timișoara, în care a vorbit despre autostrada care leagă Moldova de restul țării, Ciolacu, de loc din Buzău, a afirmat la un moment dat: „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!".

Replica patronului de la FC Botoșani? „Conform domniilor lor, din câte înțeleg, este un dezavantaj să aparții regiunii Moldova. Măcar de-ar fi venit cu argumente. Sunt convins însă că sunt greu de găsit, având în vedere ce oameni muncitori, cinstiți și cu energie bună sunt în această zonă.

Asta ca să nu mai vorbim de toate personalitățile care s-au născut aici, care au contribuit la cultura românească și au făcut din Moldova o regiune în care ești mândru că te-ai născut. Eu, unul, cu siguranță sunt!”, a punctat Iftime.

Valeriu Iftime: „Liderii privesc Moldova cu rușine și dispreț”

Candidat la președinția Consiliului Județean Botoșani, omul de afaceri a mai spus că „în timp ce câteva milioane de români din Moldova speră la dezvoltare, la o viață mai bună, punându-și toată încrederea în liderii lor, ei se comportă de parcă nu mai e nicio șansă pentru Moldova, privind-o cu rușine și dispreț.

Astfel de percepții trebuie aspru taxate, fără pic de îndoială! Un lucru însă este cert: aceste false aere de superioritate nu ar trebui să ne oprească niciodată de la a ne dori mai mult, ba chiar ar trebui să ne motiveze! Să ne motiveze să le arătăm adevăratul nostru potențial, adevărata noastră valoare".

Iftime n-are nicio îndoială că botoșănenii vor ști să facă alegerea corectă la următoarele alegeri locale:  „Suntem mai aproape ca oricând de o schimbare de culoare în județ, sunt convins de asta! Vă aștept alături de mine!".

VIDEO. GSP LIVE » Valeriu Iftime: „Îl felicit pe Gigi Becali, dar în Europa va fi foarte greu”

Mai puteți citi:

Cu el vrea FCSB în Liga Campionilor » Mihai Stoica: „E cel mai bun atacant român”

Bătăi mari de cap pentru Costel Gâlcă » Ce jucători sunt indisponibili pentru meciul cu Rapid

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
Hund
Hund  •  30 Aprilie 2024, 15:29
Postat de balderis pe 30 Aprilie 2024, 14:58

dinamovist, să nu fie psdist, mai greu !!!

Eu nu am fost niciodată cu PSD )) și nici Dinamo nu are "conexiuni"politice. Dacă aveam.... nu mai eram furați pe față de VAR)

balderis
balderis  •  30 Aprilie 2024, 14:58
Postat de Hund pe 29 Aprilie 2024, 07:41

Iftimie este în plină campanie electorală))) dar "omite"să ne spună că din coaliția covrigarului fac parte și cei de la PNL ))))) dacă nu era covrigarul, cei de la PNL nu cred că mai atingeau pragul electoral))) sau au uitat domnii de la PNL ce "măsuri"au luat în timpul plandemiei???

dinamovist, să nu fie psdist, mai greu !!!

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Aprilie 2024, 16:03
Postat de demolarii pe 29 Aprilie 2024, 00:01

E simplu. Cândva Moldova era ceva. Azi Iftimie vorbește despre personalități din trecut, pentru ca în prezent el și Porumboiul si vreo 2 prezentatoare cu fusta scurta si pieptul generos, sunt imaginea Moldovei. Cat a crescut Iftimie nivelul de trai în Botoșani? De ce în Timișoara e plin de moldoveni, și spre deosebire de olteni , nici măcar nu au venit pentru facultăți. Au la Iași. Dar nu au industrie. Sa fie caracterul de negospodari? Dacă și planul de candidat Pnl&Psd e la fel ca ca strategia FC Botoșani o creștere de -5 % e performanta ..

Moldovenii aia vin la Timisoara pentru a-si castiga traiul in mod cinstit, prin munca, din cauza ca Timsoara se bucura de o crestere economica datorata locatiei si infrastructurii si nu timisorenilor care s-au nascut acolo. Suntem toti o apa si-un pamant, indiferent de regiunea in care ne-am nascut, diferentele dintre noi variind de la om la om si nu de la regiune la regiune. Si inca ceva: Timisoara nu a fost niciodata superiora Craiovei din punct de vedere universitar, asa ca oltenii care merg sa studieze la Timisoara o fac datorita faptului ca acolo se intra mai usor la facultate, ca altfel n-ar avea nici un rost sa faca ditamai naveta atat timp cat au o facultate similara in propriul judet, iar daca ar fi niste varfuri la invatatura, s-ar duce la Bucuresti, Iasi, Cluj si in nici un caz la Timisoara. Si, in incheiere: cum e posibil ca unul dintre cele mai mari orase din tara sa nu aiba o echipa de fotbal nici macar in liga a doua? Nu e mai mare rusinea ca voi astia multilateral dezvoltati sa va uitati la meciuri gen Voluntari – Botosani? Sau voi va ocupati doar cu lucruri inalte, cum ar fi “renumitele” filarmonici, sali de opera si teatre din Timisoara, acolo unde performeaza “crema” artistilor romani de care n-a auzit nimeni? Uite ce am gasit pe Google despre personalitati culturale din istoria Banatului: Florin Calinescu (Chestiunea zilei), Radu Negru (Jocul cuvintelor), Ana Blandiana (“Cartea alba a lui Arpagic”) si Sandra Romain (“*** Acrobats”).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează