FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

FOTO Iubita unui fost rival l-a susținut pe Florinel Coman de pe stadion » Mesaj pentru vedeta de la FCSB și iubita lui: „Sunteți un model”

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 10:43 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 12:35

Vanessa Drăguș, soția lui Denis Drăguș, fostul fotbalist al Farului, a fost prezentă la meciul dintre FCSB și Farul, 2-1. Și a avut un mesaj pentru Florinel Coman și iubita acestuia.

Vanessa Drăguș a fost în tribunele Arenei Naționale, alături de Ioana Coman. Iar la final a avut un mesaj emoționat pentru vedeta FCSB-ului și pentru partenera acestuia, felicitându-i pentru succes.

Vanessa Drăguș, mesaj emoționant pentru Florinel și Ioana Coman

+37 FOTO

„Mi-e inima plină de emoție pentru cei mai minunați. Împreună au depășit orice încercare și au deveni mereu mai puternici. Sunt un model de iubire, credință, putere și muncă. Vă iubesc! Felicitări, campionilor! Felicitări celui mai bun!”, a scris Vanessa pe Instagram.

Ioana, alături de Florinel Coman

Florinel Coman, accidentat, a urmărit meciul din tribună. Și a stat alături de soția lui, ambii trăind meciul la intensitate maximă. Apoi, după fluierul final, au coborât pe teren pentru a sărbători altături de jucătorii de la FCSB și familiile lor.

+44 FOTO

Citește și:

„Steaua e numai una” » Show pe manele la petrecerea FCSB! Coman a dat dedicații și a cântat + Gestul incredibil al lui MM Stoica
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
„Steaua e numai una” » Show pe manele la petrecerea FCSB! Coman a dat dedicații și a cântat + Gestul incredibil al lui MM Stoica

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează