FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Variantă-ȘOC la Dinamo! Mutu vrea să coboare pe bancă :O

Articol de , - Publicat joi, 14 septembrie 2017 09:00

Claudiu Niculescu e favorit să preia banca tehnică a "câinilor", în cazul plecării lui Contra la națională. Adi Mutu e soluția surprinzătoare!

Zvonul plecării lui Cosmin Contra la echipa națională prinde tot mai mult contur, mai ales printre jucătorii lui Dinamo, care par resemnați cu plecarea lui "Guriță".

"Nu putem decât să îi urăm noroc lui Mister daca preia naționala", a spus Nedelcearu după eșecul cu Poli Timișoara, 1-2. Sursele Gazetei susțin că favorit în acest moment să preia trupa din Ștefan cel Mare ar fi Claudiu Niculescu, tehnicianul aflat sub contract cu FC Voluntari.

Deși multă vreme Vasile Miriuță a fost opțiunea numărul 1 pentru dinamoviști, Adrian Mutu ar fi făcut în ultimele zile cu un lobby puternic pentru Claudiu. "Briliantul" l-a susținut puternic pe Niculescu și înainte de venirea lui Cosmin la Dinamo.

Varianta-șoc: Mutu!

O soluție surpriză ar putea veni chiar din interiorul clubului, în persoana lui Adrian Mutu! Acesta nu a renunțat definitiv la ideea de a antrena în viitor și ar putea fi luat în considerare de Ionuț Negoiță, care îi admiră foarte mult cunoștințele fotbalistice.

Actualul director dinamovist studiază în acest moment pentru a-și lua licența de tehnician și a mai cochetat în primăvara lui 2016 cu această meserie, când a fost "principalul" din umbră al lui ASA, în acte figurând George Ciorceri.
Mutu e foarte apreciat de fani, mai ales după izbânda din "cazul stadionul", deci ar putea fi agreat de ultrași.

 

15.000 €pe lună câștigă Contra la Dinamo. La Voluntari, Niculescu încasează 6.000 de euro lunar

2 trofeea cucerit Niculescu la cârma ilfovenilor, Cupa României și Supercupa, ambele în acest an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Septembrie 2017, 21:52

mai lasati-l ba ***-n pace , nu va fi niciodata p banca lui dinamo , stie ca nu are capacitatea d a fi antrenor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jackies
jackies  •  14 Septembrie 2017, 14:44

Daca vine Mutu antrenor, Dinamo chiar va fi Praf :)))))))))))))))))))))))))) o sa-l aspire Mutu imediat :))))))))))))))))))))

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Septembrie 2017, 14:00

Poza e faina ..degeaba GSP le are..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close