FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Vasile Dâncu, între Liviu Dragnea și Răzvan Burleanu +27   FOTO
Vasile Dâncu, între Liviu Dragnea și Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 07:31 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 08:33

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a comentat situația de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Gaz Metan, 1-2, și prestația brigăzii de arbitri.Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a fost extrem de vehement după ce echipa sa a pierdut meciul cu Gaz Metan, 1-2

Fostul portar a vorbit și despre decizia lui Dan Petrescu, care a spus că va pleca după meciul de joi, cu AS Roma, din Europa League, și lasă să se înțeleagă că Vasile Dâncu, președinte al Consiliul Național al PSD, este implicat la echipă.

 „Dan Petrescu este sub presiune! Probabil ca patronul echipei, Vasile Dâncu, nu îi face lotul pe care îl vrea. E bine că Dan își spune problemele.

Eu nu înțeleg această delegare! Un arbitru din Craiova (n.r- George Găman) să arbitreze CFR Cluj?! Părerea mea că este gol valabil (n.r- golul lui Costache, anulat pentru ofsaid). 

Dar trebuie să vadă și CFR Cluj cum e să fii pe partea inversă. E bine să mai vadă și cei de acolo. Anul trecut, când eram la Dinamo, Chivulete nu ne-a dat un penalty în minutul 83 și după a dat un penalty care nu a fost, pentru adversari. Există o lege a compensației, dar la unele echipe e mai mare. Ce se întâmplă în arbitraj, nu am mai văzut de mult", a spus Florin Prunea, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi sport. 

EXCLUSIV Antanta lui CFR Cluj: Rus-Dâncu-Gușă » Nume grele în spatele șefului campioanei: șpriț ostentativ în hotelul Craiovei și influență din sfera politică

Vasile Dâncu

  • 58 de ani
  • sociolog, politician
  • fost ministru în cabinetul Adrian Năstase, la începutul anilor 2000
  • între 2015 și 2017 a fost ministru în cabinetul condus de Dacian Cioloș
  • a deținut funcții de conducere în PSD
  • a fost senator între 2004 și 2008
  • actual președinte al Consiliul Național al PSD
Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”
Vasile Dâncu

Vasile Dâncu: „Cel mai apropiat sunt de proiectul CFR”

Eu sunt dinamovist, dar deja încep să uit de Dinamo. Sunt profesor la UBB, am fost student și Universitatea Cluj e iubirea tinereților mele. Îmi place Gloria Bistrița, dar din păcate Gloria a dispărut. Dar sunt cel mai apropiat de proiectul CFR pentru că acolo un proiect profesionist”, spunea Vasile Dâncu în iunie 2020. 

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu 

FOTO Imagini tari de la CFR Cluj – Gaz Metan

+23 FOTO

VIDEO Cozmin Gușă despre influența politicului în fotbalul românesc: „Politicienii din spatele CFR-ului suntem doar eu și cu Vasile Dâncu”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:   

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

Neluțu Varga, devastator în direct! Pe cine atacă frontal patronul lui CFR Cluj: „El distruge fotbalul! Vă jur că nu bag echipa”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (36)
catalynn
catalynn  •  02 Noiembrie 2020, 14:28

Nu știu ce sfori o trage “Grupul de la Cluj” însă nu înțeleg de unde atâta frăsuială, pana la urma Campionatul ar rămâne in familie, nu!? Acum pana când sa tot persectam femeile, cât sa mai rabde și Olguța!? :-))) Io însă zic sa băgați bine la cap: când doi se cearta ne-a jjijji câștiga și atunci chiar avem o problema! :-)))

parpalache
parpalache  •  02 Noiembrie 2020, 11:43
Postat de the_fixer pe 02 Noiembrie 2020, 08:58

Alooooo clujenii? Pai nu urlati voi pe aici cu craiolguta???? Cand am zis in play off ca kvsc 1907 este sustinuta politic de Dîncu aka PSD toti ati balmajit pe aici! Adevaratii suporteri stim ca Peluza Sud de la echipa lui Ajica a facut campanie electorala lui Olguta si PSD! PCH a facut campanie electorala lui Robert Negoita si PSD! Iar CFR este sustinuta politic de fosti ministrii din PSD! Asa ca mai usor cu pianul bai pacalicilor!

Bai nene!Nu confunda Grupul de la Cluj cu PSD!Si las-o mai usor cu PSD,nu de alta dar baskan-ul din Pipera afirma cu gura lui- la GIGI SPORT1- ca atatPonta-seful PSD pe atunci-cat si Prim Ministru si Dragnea presedinte executiv PSD pe atunci-il vizitau si cand era detinut la Poarta Alba!

parpalache
parpalache  •  02 Noiembrie 2020, 11:29
Postat de alb.albastru pe 02 Noiembrie 2020, 11:19

Are dreptate vasile dîncu l'a pus si pe burleanu la frf...urmareste stirile pe 27 acu cand frf o sa se dizolve pt ca au proces cu ala de a avut fc nationalu iar pe 27 se da decizia! Pompiliu popescu a spus ca daca vrei sa fii sef la frf trebuie sa treci pe la dincu...dincu asta pana de craciun o sa dispara din fotbal...*** o sa fie dezafiliata...cfr fra influenta *** se va duce in b...*** o sa ia titlu anu asta, degeaba va agitati.

Ionel Ganea a declarat ca a fost un targ intre Basescu si Ponta:Basescu l-a pus pe Burleanu-fostul lui secretar-deci automat sereist-iar Ponta-la rugamintea lui Becali-pe Iorgulescu!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează