FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Vasile Miriuță e neiertător cu Nicolae Stanciu și Alexandru Mitriță: „Dacă ai valoare, te duci în Germania”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 21:15

Nicolae Stanciu, 25 de ani, și Alexandru Mitriță, 23 de ani, transferați la Al Ahli, respectiv New York City, sunt aspru criticați de Vasile Miriuță, 50 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt. 

„Mai nou, jucătorii noştri români pleacă prin Arabia Saudită şi prin Statele Unite. Dacă eşti mare jucător, te duci în Anglia, unde s-a dus Tudor Băluţă, în Spania, Italia Germania. Dacă eşti jucător de valoare, te duci în Germania, la Leverkusen şi îţi dă patru milioane pe an.

Nu trebuie să mergi la capătul lumii ca să câştigi două sau trei milioane. Dar, dacă nu eşti jucător de Leverkusen, te duci în altă parte şi câştigi”, a declarat Vasile Miriuță, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: New York, New York » De ce Mitriță a ales mult mai bine ca Nicolae Stanciu: 5 motive pentru care MLS nici nu se compară cu Orientul Mijlociu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
observator_federal
observator_federal  •  01 Februarie 2019, 23:28
Postat de wba33 pe 01 Februarie 2019, 22:40

Specia rara ***. Daca e cum zici tu de ce nu l-a luat macar o echipa de locul 10 din Spania, Italia, etc ? Sunt toti umflati cu pompa pe la tv dar in realitate sunt praf. Mitrita asta nu a facut nimic in Europa. Macar Stanciu a mai miscat ceva. Dar vad ca si acum ***

Probabil tu nu ai înțeles nimic din felul (absolut remarcabil) în care Mitriță a jucat anul ce a trecut, dominând autoritar topurile InStat la foarte multe capitole ... Fi sigur că oferte de "locul 10 în Spania" ar fi avut, dar la vară - chiar foarte probabil. Dar tot tu, sau alții ca tine, ai fi comentat în cazul în care ar fi refuzat transferul... Vezi că Eurosport 2 transmite meciuri din MLS (de la arabi, nu); poate americanii îl vor putea aprecia așa cum merită, corect și fără ranchiună, pe Mitriță...

samertx
samertx  •  01 Februarie 2019, 23:02
Postat de baruch pe 01 Februarie 2019, 22:51

hm. mitrita (bine, jucator excelent, n-a zis nimeni altceva), a zbarcit-o in 2 ocazii decisive: cu milan aici si cu leipzig acolo. a scapat, de fiecare data, singur cu portarul si a avut prea multe picioare. o sa ziceti: "bineee, ba, a gresit si el de 2 ori". raspund cum era...parca in rebreanu: "muierea ti-o arata o singura data". la nivel inalt, nu ai voie la greseli d-astea. mult succes la americani, unde pana si octogenarul zlatan (ala macar a fost ceva la viata lui) da cate 5 goluri/meci.

„ octogenarul Zlatan” :)) Adevărul este că ai dreptate, ăștia vor juca în „cimitire ale elefanților” alături de Jumbo și Bimbo. Banul primează în opțiunile lor și nu sunt de condamnat. Fotbaliștii sunt, încă, în academiile altora și au alți impresari. :))

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2019, 22:50

Daca era in locul lui Stanciu, sa aleaga el, ce crezi ca alegea acest Miriuta, salarul antrenorului de la Sparta Praga sau a antrenorului de din EAU, platit cu 2-3 mil/petro-dolari. Si el o fost antrenor in Germania, in liga 2a la Cottbus...si ce-o facut? no castigat nimic, no promovat, se batea la retrogradare, 1 sezon si lau dat afara! El vorbeste ???

Vezi toate comentariile (23)
Comentează