FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Victor Pițurcă a răbufnit la adresa soțiilor de fotbaliști: „Apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de relație?”

Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă și fost fotbalist de Liga 1
Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă și fost fotbalist de Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 13:57 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 14:13

Victor Pițurcă (67 de ani) a fost invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin Ameri”, unde a făcut mărturisiri atât din carieră, cât și din viața personală. A surprins cu declarațiile făcute despre soția Maria, femeia pe care a înșelat-o timp de 16 ani cu Vica Blochina. 

De mai bine de 30 de ani Victor Pițurcă e căsătorit cu Maria Pițurcă, alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Claudia. Fostul antrenor de fotbal are și doi nepoți din partea fiecărui copil, Antonio Alexandru, fiul Claudiei, și Noah Alexandru, fiul lui Alexandru. 

„Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată”

Pentru familia lui, acesta îi e mereu recunoscător soției, pe care a cunoscut-o în urmă cu mulți ani, pe când aceasta avea 17 ani. „În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care el deja are probleme. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine. 

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri. 

Maria Pițurcă și Victor Pițurcă, într-o poză mai veche
Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă și fost fotbalist de Liga 1
Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă
Victor Pițurcă alături de Edan, fiul pe care îl are cu fosta amantă, Vica Blochina
Alex Pițurcă, alături de Claudia, sora sa, și mama Maria
+11 FOTO

Victor Pițurcă: „Nu știam viața de familie, nu veneam”

În continuare, el a dezvăluit că nu e deloc ușor pentru o soție de fotbalist să fie mereu singură, cu soțul plecat în cantonamente. Totodată, Victor Pițurcă a criticat unele dintre soțiile de fotbaliști care publică fotografii în ipostaze sexy în mediul online.

„Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii”, a mai spus Victor Pițurcă, care și-a și lăudat copiii. 

„Am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă”

Soția lui Victor Pițurcă are acum grijă de fiul făcut de fostul selecționer cu Vica Blochina. 

Vica Blochina a fost amanta lui Pițurcă, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul, însă un test de paternitate a demonstrat că acesta este al lui, iar de atunci cei doi au început să se apropie. Mai mult decât atât, băiatul locuiește acum în casa tatăl său. 

„Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica Blochina, în trecut, potrivit Libertatea.

+23 FOTO

Fiica lui Marius Șumudică, ședință foto de poveste pe Instagram, într-o rochie roșie: „Miss Turcia”

Transformare radicală » Miss România 2016 s-a apucat de fitness și a participat la primul ei concurs: „A fost o ambiție să îmi demonstrez că încă pot”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
Ioano13
Ioano13  •  11 Octombrie 2023, 17:05

INCREDIBIL!!! Cât tupeu să ai, să dai sfaturi, tu care ești celebru pentru amantlâcul de 20 de ani cu Vica Blohina???? Ba, mai mult, exista și un copil, pe care mai mulți ani nu prea l-a băgat în seamă. Mai rămâne ca Pițurca sa militeze împotriva barbutului. De fapt, întreaga lui carieră a fost croita pe tupeu, îndrăzneală golănească și egoism extrem. Uitați-vă și la relația lui cu păstorul medieval, care l-a plătit și onorat. Acum, îl reneagă, îl critica și îl acuza. Moral, ești zero barat , mai nene parandărăt.

lulu
lulu  •  11 Octombrie 2023, 15:19

Piti,noroc că nu se dezbrăca nevasta-ta,ne dăm seama din poze de ce...bine ca se dezbrăca amantă-ta și vedem de ce.In rest știm cu toții ca ești o persoană dominata de concepte morale...

VardyParty
VardyParty  •  11 Octombrie 2023, 14:21

Piți, ladā-ne. Asta mai lipsea, să fii tu cel care dă lecții de morală. Stai cu pachetul de țigări acolo, liniștit numără cărțile, plusează, scorează, știi tu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close