FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

Victor Pițurcă se solidarizează cu selecționerul Contra și îl pune la zid pe George Pușcaș: „Cum adică să faci asta? Jucătorii mei au amendă 5.000 de euro”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 15:52

Victor Pițurcă, 64 de ani, a comentat la rândul său evenimentele de la meciul România - Norvegia 1-1, în care George Pușcaș n-a respectat lista executanților și i-a suflat mingea lui Nicolae Stanciu, ratând și stârnind o criză de isterie a lui Cosmin Contra. 

Pițurcă spune că a implementat o regulă clară la Craiova în astfel de situații și îi ia apărarea lui Cosmin Contra, amplu criticat pentru înjurăturile pe care i le-a adus lui Pușcaș după ratarea loviturii de pedeapsă. 

„Întrebaţi-l pe Andrei Ivan ce le-am spus. Vor avea amendă 5000 de euro. Cum adică să discuţi înaintea meciului că o să bată un anumit jucător penalty-ul, apoi să ia alt jucător mingea să execute? E în regulă dacă îşi dă acordul antrenorul, mi s-a mai întâmplat şi mie, dar aşa cum a fost în această situaţie... Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat într-un astfel de moment, chiar nu ştiu ce aş fi făcut.  

Ce reacţie a avut Contra? Ce a făcut aşa rău? La fotbal se înjură, ştim că e un joc bărbătesc şi se mai poate înjura la nervi, chestiile astea se întâmplă. Cosmin Contra şi-a recunoscut vina, cei de la FRF la fel, aşa că nu mai are rost să mai discutăm pe baza acestui subiect”, a spus fostul selecționer, în cadrul unei conferințe de presă. 

PENALTY-UL RATAT A PROVOCAT DERAPAJUL LUI CONTRA

George Pușcaș a executat slab, pe jos, un penalty obținut de Nicușor Bancu în minutul 52. Selecționerul Contra nu a putut urmări execuția și a sărbătorit inițial, crezând că atacantul a reușit să marcheze.

Când s-a dezmeticit, Contra a avut o reacție reprobabilă, înjurându-l pe atacantul naționalei: „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și: 

Dan Petrescu despre penalty-ul ratat de Pușcaș: „La noi, diferența dintre a fi erou și a fi prost e foarte mică”

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Victor Pițurcă, dezamăgit de strategia României: „Aveai 1-0, trebuia să faci tranșee acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
aldo_m
aldo_m  •  17 Octombrie 2019, 18:24

Piturca are dreptate dar contra trebuie demis pt selectia facuta si pt alcatuirea echipei ce a insemnat convocarea lui gicu grozav in alte meciuri cand el era rezerva la echipa de club LA ECHIPA NATIONALA NU SE FAC EXPERIMENTE JOACA CINE E MAI IN FORMA si contra aduce petarde nu mai zic de ce n a fost nistor titular

mario_rdfe
mario_rdfe  •  17 Octombrie 2019, 17:35

Ati omorat lumea cu subiectul asta..Daca nu era Stanciu cel desemnat, sunt sigur ca Puscas nu mai era injurat de Contra! acum daca salariul si statutul tau ca ziarist depinde de o actiune ce trebuie intreprinsa de ioanitoaia..si se baga tolontan, lasa ca ma ocup eu, stiu ce fac , ma descurc. si da gres, iar tu iti pierzi postul si salariul..nu injuri ? pai fu....Tolontane , de ce te bagai tu ?

cneius
cneius  •  17 Octombrie 2019, 16:17

De obicei nu-s de acord cu Piturca, dar de data asta are dreptate

Vezi toate comentariile (16)
Comentează