FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Pițurcă, tranșant în cazul lui Dinamo: "Iertați-mă, dar așa nu ai nicio șansă!" » Mesaj clar pentru conducere: "Trebuie schimbați toți din apărare"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 20:06

Victor Pițurcă, cel care a fost aproape să o preia pe Dinamo în trecut, a vorbit despre situația de la echipa roș-albă și despre probleme echipei.

"Nu l-aș fi schimbat pe Bratu. A reușit lucruri extraordinare în prima parte. Lui Dinamo i-ar trebui patru fundași centrali. Așa va fi în regulă. Toată linia de fund trebuie schimbată. Eu am mai vobit cu Bratu, că mă mai suna. I-am zis «Atât timp cât ai fundașii cu ai acum la Dinamo, e foarte greu să ai rezultate».

De exemplu, în meciul contra Craiovei (n.r. pierdut de Dinamo cu 3-0), Dinamo a jucat foarte bine în prima repriză, a dominat-o pe Craiova. Dar dacă Mitriță, care are 5 metri în spatele fundașului dinamovist (n.r. Kino Delorge), trece de el și dă gol, iertați-mă, dar nu ai nicio șansă!

E nevoie de fundași care să dea siguranță și încredere. Nu e simplu să ai rezultate cu tineri fără anvergură. Poți juca și cu tineri, dar trebuie să aibă calități fizice", a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

Citește și: Omul Derby » De ce dinamoviștii au din nou speranțe cu FCSB după venirea lui Rednic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  17 Octombrie 2018, 09:48

Ma mir ca n-a ajuns Piti la Dinamo dupa aceste miscari convulsive...

221076718695786
Dominic Bean  •  16 Octombrie 2018, 22:33

Bravo. In sfarsit ceva inteligent spus de Piți. Evident ca trebuie dati toti afara.. Sper sa faca si Rednic treaba asta. Daca nu...e mancat iar noi suntem pa.

221076718695786
Dominic Bean  •  16 Octombrie 2018, 22:27

Bravo. In sfarsit ceva inteligent spus de Piți. Evident ca trebuie dati toti afara.. Sper sa faca si Rednic treaba asta. Daca nu...e mancat iar noi suntem pa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează