FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO CFR Cluj câștigă cu Poli Timișoara, 1-0, și își continuă parcursul excelent! Primul semn că ardelenii pot câștiga cel de-al patrulea titlu din istorie

Foto: Zoltan Kantor
Foto: Zoltan Kantor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 16:55

CFR Cluj s-a impus cu greu pe propriul teren în fața lui ACS Poli Timișoara, scor 1-0, după un meci în care portarul bănățenilor Cătălin Straton a făcut minuni între buturi, dar nu și-a putut ajuta echipa să plece cu măcar un punct.

Omrani a avut prima ocazie încă din minutul 8, dar Straton l-a blocat. Patru minute mai târziu, același portar a respins în corner șutul lui Djokovici de la 20 de metri.

După o jumătate de oră de joc, Păun și-a încercat și el norocul, dar Straton, portarul crescut de echipa bucureșteană Milisport, a fost din nou la post. Unicul gol al partidei a fost înscris în prelungirile primei părți de Paulo Vinicius, care a sărit foarte bine la cap cu un adversar și a trimis mingea în poartă.

Ardelenii nu se vor putea baza pe serviciile lui Ovidiu Hoban pentru etapa viitoare cu CSU Craiova, după ce mijlocașul a văzut un cartonaș galben și va fi suspendat.

CFR Cluj a egalat astăzi cel mai bun parcurs din istoria clubului în primele 21 de etape. Astfel, în ediția 2007/2008, ardelenii au avut 49 de puncte. La final au câștigat primul dintre cele 3 titiluri.

Totodată, CFR a devenit echipa calificată cel mai rapid în play-off: 2015/16: Astra, et a 22-a (12 decembrie 2016); 2016/17: Viitorul, et a 22-a (4 februarie 2017).

CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0 TEXT / VIDEO
A marcat: Vinicius 45+1
*Ovidiu Hoban a văzut cartonașul galben și va lipsi din meciul cu CSU Craiova de etapa viitoare!

clasament liga 1

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora (cp) - Hoban, Culio - C.Deac, Djokovici, Ad. Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Luchin, Peteleu, Rus, Mailat, Balde, Nouvier
Antrenor: Dan Petrescu

ACS Poli Timișoara: Straton - Crețu, Melinte, Șeroni, Străuț - Vașvari, Artean (cp) - Ciucur, Doman, Bîrnoi - Drăghici
Rezerve: Curileac, Bocșan, Croitoru, Abraw, Curjuric, Haruț, Oprea
Antrenor: Ionut Popa

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
radoo93
radoo93  •  10 Decembrie 2017, 05:17

Elore CFR!

hector13
hector13  •  09 Decembrie 2017, 23:32
Postat de valyomanyd pe 09 Decembrie 2017, 22:31

O zici bine pe aia cu tradiția :))) În H2H (vreo 20 de meciuri) Botoșani, dacă nu mă inșel, a luat 1 punct, patronul Iftime s-a declarat stelist/ fecesebist de mic :))))

Te înşeli. Botoşani nu e de 10 ani în L1. Sunt 10 meciuri directe până acum. Dacă vrei să o privim la rece, FCSB lua campionatul dacă bătea meciul ăla. Îţi recomand GG mâine.

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Decembrie 2017, 22:48
Postat de silviu74 pe 09 Decembrie 2017, 22:42

Haterilor sariti cu gura pe cfr care a batut doar cu 1-0 pe poli in timp ce steaua le-a dat 7.Ati sarit cu gura pe steaua dupa 4-0 cu juventus dar pe cfr si astra care au batut pe juventus la un gol diferenta din penalty , nu ati zis nimic !!!! RUSINE !!!!

Nea Silvică, vezi că s-a blocat butonul adaugă comentariu :))) Te rog, putină atenție :)))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează