FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

VIDEO EXCLUSIV Andrei Cristea rememorează golul care poate decide campionatul: "Îmi pare rău pentru Steaua"

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 13:06

Poli Iași a câștigat primul meci din play-off, 1-0 cu FCSB, și i-a încurcat pe steliști în lupta pentru titlu, echipa lui Dică fiind acum la un punct în spatele rivalei CFR Cluj.

Golul victoriei a fost marcat de fostul atacant de la FCSB, Andrei Cristea. Vârful de 33 de ani a vorbit pentru GSP.ro despre golul marcat fostei sale echipe și despre ce a însemnat această reușită pentru el.

"În primul rând, m-am bucurat pentru echipa mea, fiindcă multă lume ne-a contestat și nu a vorbit în termeni laudativi despre noi. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Steaua. Sunt sigur că cei de acolo își vor reveni. Din punctul meu de vedere, au prima șansă să câștige campionatul". 

FILMUL GOLULUI: "Un mare merit îl are colegul meu, Panțâru, care a recuperat o minge foarte importantă la mijlocul terenului și a creat superioritate. Mi-a dat o pasă extraordinară, cu tot cu preluare, așa cum se spune. Mă bucur că, chiar dacă era minutul 90, am avut stăpânire și concentrare", a declarat Andrei Cristea pentru GSP.RO

 

8
a fost nota primită de Andrei Cristea din partea Gazetei Sporturilor după meciul cu FCSB, cea mai mare a partidei

2 ania jucat Cristea la FCSB, între 2004 și 2006, câștigând un campionat

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (20)
116530435479785
Anca Toma  •  08 Mai 2018, 14:48

Iasi si-a dat viata pentru CFR.Tipul de echipa mica care s-a plimbat prin play-off,sunt ultimii detasati dar au avut un obiectiv SA INCURCE ITELE.Felicitari Astra,Viitorul,Craiova care au luptat pentru ele au adunat puncte .Astia de la Iasi au jucat si ei un meci din 10 ....tipul echipei mediocre ciuca batailor care invind doar o data .

lobbyone
lobbyone  •  08 Mai 2018, 14:12
Postat de calin2750 pe 08 Mai 2018, 13:47

Lucrurile mari se fac numai cu oameni cu caracter puternic. Nu e cazul "MARELUI" fotbalist Budescu. El joaca numai pentru el de parca ar fi vedeta cu multe partcipari la mondiale si europene. Datorita individualismului a fost si va fi mereu ingnorat de multi antrenori. Exemplu nociv pentru tineri! Abia astept sa vad cum va lustrui banca la C F R (vezi cazul "celebrului" Ionita!) . Pacat de efortul unor fotbalisti onesti din echipa FCSB.

bai penibilule , fara budescu (si altele , dar nu mai are rost sa vorbim de ele ca evident va ofticati) , fc fcsb nu prindea playofful . jocul vostru este absolut inspaimantator de la inceptul campionatului , ati facut un singur meci bun la craiova tot anul , in rest toate echipele au maturat pe jos cu voi din punct de vedere fotbalistic (iasi , cfr , craiova in primul meci , astra , Dinamo , viitorul . Si voluntari v-au pus voua probleme) . Aveti cel mai slab antrenor posibil , iar jumatate din punctele voastra sunt din golurile lui budescu marcate prin executii . In rest , sunteti o rusine fotbalistica in frunte cu florin tanase care practica antijoc cu orice echipa semidecenta si se roaga la zei sa intre o minge aiurea . Mare , mare noroc cu Planici ala (chiar daca a gresit ieri) ca ati nimerit un transfer bun , ca altfel ar fi fost de benzi desenate apararea voastra . Torje la 100 de kile si-a batut joc de voi .

magic4ever
magic4ever  •  08 Mai 2018, 13:42

BRAVO ANDREI CRISTEA, AI FACUT FERICITI MILIOANE DE SUPORTERI AI LUI DINAMO,CFR, CRAIOVA, RAPID, IASI, U CLUJ, PETROLUL SI AI ADEVARATEI STEAUA BUCURESTI! RESPECT ANDREI CRISTEA!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează