FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV De ce nu poate colabora niciodată Ionuț Chirilă cu Gigi Becali: „L-am sunat pe bancă și la finalul meciului am avut discuții dure”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 15:59

Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a vorbit la GSP Live despre relația pe care a avut-o cu antrenorul Ionuț Chirilă în perioada 2005-2006 când îi antrena pe „mineri”.

 

„Ionuț Chirila e un antrenor foarte bun, pregătește jocul în cele mai mici detalii. De la pregătire tactică la vizualizarea adversarului. E profesionist. Dar e un tip dificil, care tot timpul are o relație conflictuală cu conducerea. Să vă dau un exemplu.

Jucam la Galați și o echipă de impresari a mers la meci să vadă doi jucători. I-am spus «Ionuț, eu nu mă bag peste tine, dar te rog să-l introduci pe Drida, că au venit oamenii ăștia să-l vadă». El intenționat nu l-a băgat. M-au sunat impresarii turci. În timpul jocului l-am sunat pe bancă să-l rog să-l bage pe Drida, dar parcă o făcea intenționat. După meci am avut niște discuții dure. Vă dați seama ce situație am trăit în fața oamenilor din Turcia.

Cu Ionuț Chirilă n-ai nicio șansă. El promovează tineri, are curaj. A făcut treabă, dar nu e un om de echipă. Aici e problema lui Ionuț, dar din punct de vedere profesional e foarte bun. Intrase un pic în conflict și cu unii jucători și am decis să ne despărțim de el pentru a crea un șoc. Ne-am despărțit prietenește și cu regret. Eu mă mir că nu-și găsește locul acum”, a declarat Alin Simota la GSP Live.

„Am avut un antrenor care m-a călcat și mai tare pe nervi. Am rămas în relații foarte bune cu acel antrenor, ne-am promovat foarte mulți tineri. Dar tot timpul când n-aveam rezultate ba iarba nu era bună, ba vitaminele n-au fost ok, ba arbitrii n-au fluierat cum trebuie. Tot timpul găsea câte ceva. Niciodată nu-și asuma nicio responsabilitate. Am decis să-l dăm afară de comun acord” Alin Simota

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
10206840810356779
Mihai Enache  •  01 August 2019, 20:42

te ai facut de *** ai ineput sa aduci in emisiune tot ffelul de dubiosi interlopi si puscariasi.......ai transformat emisiunea in balci !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2188154957961752
Nete Marian  •  01 August 2019, 18:10

Asa este..Ok...Ok...esti antrenor bun :) Dar:fara echipa.De ce ? Pt ca trebuieste mai nainte sa fii ,,jucatorDeEchipa,, BRE ....VaPuP :)

delphy08
delphy08  •  01 August 2019, 17:28

Antrenorul ala care dadea vina pe toata lumea este perversul Sdrobis ,,un habarnist de antrenor ...Daca nu e asa nu mai scriu nici un comentariu ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează