FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV De la tată la fiu » Mesajul lui Denis pentru Liviu Ciobotariu: „Mă gândesc mereu la acel moment, tată!”

Denis Ciobotariu // FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Denis Ciobotariu // FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 13:27

DINAMO // Din cantonamentul din Antalya, dinamovistul Denis Ciobotariu (20 de ani) i-a transmis un mesaj părintelui și mentorului său Liviu Ciobotariu, antrenor în prezent la FC Botoșani. 

  • Victor Vrînceanu, corespondentul GSP în cantonamentul lui Dinamo din Antaltya, transmite cele mai noi informații din stagiul „câinilor”

„Tată, sunt în cantonament cu Dinamo, ne pregătim foarte bine.
gândesc mereu la momentul în care voi fi un fotbalist mai bun
decât tine”, a spus Liviu Ciobotariu în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Liviu Ciobotariu a evoluat pentru Dinamo între 1998 și 2000 și a fost tehnicianul echipei sale de suflet în sezonul 2011-2012.

În vârstă de 20 de ani, fiul său Denis a fost crescut la Dinamo, a câștigat titlul la U19 cu Dinamo și a strâns 4 meciuri până acum în prima ligă. Recent, a debutat în naționala U21 și e unul dintre tinerii în care dinamoviștii își pun mari speranțe.

Liviu Ciobotariu, mândru de Denis

„M-aș bucura ca Denis să mă întreacă, să fie un fotbalist mai bun decât mine. Orice părinte își dorește asta. Este încă la început. M-am bucurat mult că a ajuns în echipa mare a lui Dinamo. Am fost mândru. Trebuie să muncească mult mai mult, să demonstreze în cantonament că își merită locul în echipă.

Îmi doresc să îmi calce pe urme. Este un copil inteligent, din punctul meu de vedere are calități. Dacă a fost oprit, e clar că e de perspectivă. Avantajul lui este că Dinamo este în reconstrucție. El ar trebui să profite de acest lucru. E conștient că trebuie să îl convingă pe Mircea Rednic.

Eu am debutat la 20 de ani. Eram la FC Național, nu eram la o echipă mare, cum este Dinamo. Nu am intervenit niciodată pentru Denis. Nu am vorbit cu niciun antrenor care l-a antrenat. Erau foști colegi, prieteni, Claudiu Niculescu și Cosmin Contra. Nici măcar nu am sunat, nu i-am căutat.
Consider că Denis trebuie să își justifice valoarea prin antrenament, nu prin numele tatălui său. Vreau să reușească doar prin munca lui, nu să profite de numele tatălui”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru GSP.ro.

Vezi și: INTERVIU Mircea Rednic distruge mitul Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viața lui! În loc să mă ia în Italia, a adus un jucător care era retras de un an”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2019, 15:04

Denis Ciobotariu sa evolueze cat mai bine si sa ajunga titular la Dinamo in primul rand si apoi sa se gandeasca sa fie un fotbalist mai bun decat tatal lui...pana una alta Liviu Ciobotariu a avut o cariera de succes cu 32 de selectii la nationala Romaniei....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează