FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri neștiute despre metodele INCREDIBILE ale „Rockefellerilor” de la Dinamo: „Jucătorii erau urmăriți peste tot! Știau fiecare mișcare a noastră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 16:14

DINAMO // Invitat în această săptămână la emisiunea GSP Live, Adrian Ropotan (33 de ani), fost jucător al roș-albilor, a vorbit despre presiunile inimaginabile pe care le exercitau foștii acționari ai echipei din „Ștefan cel Mare”. 

„Ei știau fiecare mișcare a noastră, inclusiv când ieșeam la supermarket. În acea vreme, jucătorii erau altfel urmăriți. Știau tot, absolut tot ce făceam! 

M-am înțeles bine cu toți, m-am înțeles bine și cu Borcea, și cu Săvulescu. Cea mai bună relație am avut-o cu domnul Badea. După episodul cu «Steaua e numai una», a fost cel care ne-a chemat la birou. Ca un părinte, a încercat să ne explice tot.

Spre surprinderea mea, reușește să-mi transmită «la mulți ani» în fiecare an. Doar domnul Badea și domnul Mircea Copaci (n.r. - fost director de marketing al clubului) sunt singurii de la Dinamo care îmi mai transmit urări de ziua mea”, a spus Ropotan, la GSP Live.  

SE VEDEAU "ROCKEFELLERII" ȚĂRII

Pe data de 4 iulie 2005 s-a consemnat nașterea societății pe acțiuni a lui Dinamo, ce încorpora o echipă întreagă de oameni de fotbal și de afaceri. Majoritatea au fost și înainte în club sau apropiați de „câini”.

Badea, Borcea, Giovanni Becali, Nețoiu, Turcu, Cohn, Săvulescu, Walter, ex-Bușcă, și Bagher și-au împărțit pachetul mare de acțiuni și l-au cooptat și pe Cornel Dinu, cu un pachet minoritar.

„Suntem Rockefellerii României”, anunța superior Giovanni, în timp ce "Procuroru'” Dinu a fost mai aproape de realitate: „Iar veți avea carnaval!”. Detalii pe larg despre epoca acestora, AICI!

12 trofeetrofee s-au câștigat în perioada 2000-2012, 4 campionate, 6 Cupe ale României și două Supercupe, adică 28 la sută din totalul cupelor care există în palmaresul de 71 de ani al grupării

Vezi și: 

DINAMO // Blestemul „spartanilor” » Acționarii dinamoviști care se voiau „Rockefellerii” României au trecut sau trec prin momente critice

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, despre urmările incredibile ale episodului „Steaua e numai una”: „Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă” + momentul l-a urmărit și în Rusia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Septembrie 2019, 17:04

I a terminat ardeleanca pe toti asa cu. A distrus si economia nationala dar stati linistiti von demagogii liberalism la putere si intrat in depresie economica ! Recesiunea e parfum !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close