FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Iubiți și la 2.000 km de casă » Superatmosferă făcută de românii din Olanda la meciul lui FCSB

Foto: Raed Krishan +13   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2017 22:20

Aproximativ 300 de suporteri români îmbrăcaţi în roş-albastru au venit azi la amicalul jucat de Steaua în Apeldoorn cu Oleksandria, 1-1 (Detalii AICI), şi au creat o atmosferă senzaţională, jucătorii fiind sufocaţi de afecţiunea acestora.

4 euro e o cafea la o terasă din localitatea unde Steaua îşi desfăşoara cantonamentul, dar şi preţul unui bilet de intrare la meciul de verificare cu ucrainenii de la Oleksandria. Cu o oră înainte de meci, baza unde urmează să se joace meciul e plină de fani stelişti, iar ei continuă să vină. Maşini cu numere de Olanda, de Belgia, de Franţa şi chiar de România şi-au făcut apariţia la stadion.

"Am venit din Belgia special pentru Steaua! Terminaţi odată cu tâmpeniile şi spuneţi-le celor de acasă că echipa asta e Steaua, nu FCSB! Ne-am făcut de râs destul în toată lumea. De ce toată lumea de aici are tricouri şi treninguri pe care scrie Steaua? De ce nimeni nu are FSCB?", spune Paul, un român, inginer IT.

"Suporterilor din România le urăm bine aţi venit în Olanda", se aude la staţia de amplicare a bazei. Iar fanii aplaudă la scenă deschisă atunci când jucătorii sunt prezentaţi. Gnohere, Budescu şi Teixeira sunt cei mai ovaționați. Alibec şi MM sunt sufocaţi de fani şi semnează autografe la foc continuu pe tricouri, poze, postere şi simple hârtii.

Chiar dacă e doar un meci amical, fanii fac gălăgie pe margine, scandează şi îi aplaudă pe favoriţi. Dică iese de la vestiare, vacarmul roş-albastru se declanşează din nou. "Dică, Dică, Dică", şi cu salutul în ole-uri al fostului căpitan din Ghencea începe meciul. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (64)
ultra_tei
ultra_tei  •  03 Iulie 2017, 08:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  02 Iulie 2017, 23:23
Postat de John Milne pe 02 Iulie 2017, 23:20

Obsedatule ai schimbat clona .Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha Hai fugi cu cercul *** .

Nici mărunt nu mai ai?! Nasol de cand cu #Uber si #Lyft .... Respect! :-))))

zizu
zizu  •  03 Iulie 2017, 07:43

noi romanii din strainatate tinem si venim la orice meci al unei echipe romanesti! sunt romani si ne e dor de casa! cat despre fcsb si steaua...cei ce vorbesc se cunoaste ca nu sunt informati,nu stiu despre ce e vorba! fcsb e echipa unor infractori penali,steaua e un club ce a reprezentat tara in competitii a castigat medalii in multe sporturi,medalii olimpice,mondiale europene! fcsb nu e steaua

Vezi toate comentariile (64)
Comentează