FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-1

VIDEO + FOTO Oltenii loviră în prelungiri! CS U, victorie obținută în ultimele minute cu Viitorul, iar Hagi a pierdut primul loc

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 20:17

CS U Craiova a câștigat cu 1-0 în deplasare cu Viitorul, grație unui gol marcat de Mateiu în minutele de prelungire ale partidei.

Craiova a fost prima în atac, însă șutul expediat de Screciu din interiorul careului în minutul 3 a fost respins de Râmniceanu. Viitorul a replicat prin ocaziile Morar și Benzar, însă fără probleme reale pentru apărarea lui CS U.

Ambii tehnicieni au schimbat la pauză: Florinel Coman a intrat în locul lui Țucudean, iar la olteni Jazvici i-a luat locul lui Gustavo.

Cele două formații s-au anihilat recipric în cea de-a doua parte, când Viitorul a avut inițiativa în atac, însă jucătorii antrenați de Hagi au fost nevoiți de cele mai multe ori să apeleze la șuturile de la distanță. Vână și Casap nu l-au putut însă învinge pe goalkeeperul oltenilor.

Cea mai mare ocazie a Viitorului a venit cu aproximativ 10 minute înainte de final, când Boli a rămas liber în careu, dar a trimis în bara porții lui Calancea.

Craiovenii au lovit pe final, când Mateiu a rămas singur cu Râmniceanu la o acțiune de contraatac și a marcat cu un șut la colțul lung.

Viitorul a pierdut primul loc, după ce FCSB s-a impus cu 3-0 în duelul contra Astrei.

VIDEO » Viitorul - CS U Craiova 0-1
A marcat: Mateiu '90+2
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Viitorul: Victor Rîmniceanu - Romario Benzar (cp), Bogdan Ţîru, Kevin Boli, Cristian Ganea - Neluţ Roşu, Dragoş Nedelcu, Carlo Casap - Florin Purece, George Ţucudean, Vlad Morar
Rezerve: Buzbuchi, Rădoi, Dumitrescu, Coman, Iancu, Chiţu, Vînă
Antrenor: Gheorghe Hagi

CS U Craiova: Nicolai Calancea - Radoslav Dimitrov, Renato Kelici, Vladimir Screciu, Nicuşor Bancu - Alexandru Băluţă, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Gustavo Vagenin - Nusmir Fajici, Simon Măzărache
Rezerve: Mingote, Jazvici, Markovici, Dumitraş, Petre, Bucurică, Manea
Antrenor: Gigi Mulţescu

 
 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (75)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Aprilie 2017, 19:57

cum era aia cu cooperativa..cu toate echipele care sunt impotriva stelei doar cu CFRul singurul "posibil aliat" ?? vai viata voastra de troli eterni cu *** la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2017, 20:07

...am jucat cinstit ...am castigat cu noroc ...hagi e un antrenor prost ...nu castiga meciurile in care nu l ajuta arbitrul ...

balauru48
balauru48  •  06 Aprilie 2017, 19:59
Postat de daweroirl pe 06 Aprilie 2017, 19:57

ca sa intelegi ca esti prost (cum esti) trebuie ,totusi , sa-ti mearga mintea!

inseamna ca tie iti merge mintea :)))

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close