FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL - CLINCENI 0-0 // Gică Hagi, CATEGORIC după ratarea play-off-ului: „Nu mă lamentez, dar ar trebui să avem 18 echipe în campionat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 19:06

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a vorbit despre ratarea play-off-ului. Echipa sa a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, campioana din urmă cu 3 ani urmând să joace în play-out.

„E prima oară când suntem în play-out. Trebuie s-o trăim și pe asta. Am făcut anumite greșeli, s-a ajuns la un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Am controlat jocul, am avut ocazii, dar a fost multă precipitare. Asta e! Mâine e altă zi, trebuie să muncim în continuare și să arătăm cât de buni suntem. 

E o situație nouă pentru noi, trebuie să începem de la zero, cu același spirit și aceeași mentalitate. În play-out, trebuie să tratăm serios fiecare meci și să arătăm cât de buni suntem. Vor fi meciuri tari și acolo. Noi aveam o strategie de marketing, acum suntem aruncați în altă parte”, a spus Hagi, la Look Sport. 

Hagi: „Trebuie să fie 18 echipe în campionat”

Gheorghe Hagi a vorbit apoi despre actualul sistem competițional, fiind de părere că Liga 1 ar trebui să revină la desfășurarea clasică.

„Pentru mine, România are nevoie de 18 echipe și de un campionat normal, așa cum se întâmplă în Europa. Plus că nu e normal ca la jumătate de drum să ți se înjumătățească punctele. Să le luăm și noi jumătate din bani jucătorilor.

Nu mă lamentez, dar mi-ar plăcea să avem 18 echipe. România e mare, are multe echipe de tradiție. Trebuie să ne dezvoltăm mai mult, să primim mai mult de la televiziuni, să crească bugetele și să fie bine”, a declarat Hagi. 

Vezi și: 

Viitorul e OUT din play-off! Moment de răscruce pentru campioana din 2017: 3 întrebări despre viitorul echipei lui Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (53)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  23 Februarie 2020, 20:06

HAHAHAHAH. bai gica pana acum era bine. Campionatul l-ai castigat doar din cauza acestui sistem playoff-playout. Erati a 3-a echipa ca valoare din Romania in acel moment dupa Dinamo si fc fcsb. Acum nu mai e bine? Data viitoare nu mai faci blat odios.

gabrielro22
gabrielro22  •  23 Februarie 2020, 21:12

Acolo este locul tău Hagi, ai tras destule sfori să ai finanțare de la FRF, pe când alte academii nu erau informate să ia banii să îi ei tu singur. Așa ai reușit să crești pe marele Ianis un zero barat și să iei banii de la cioban pe ratați produși de tine la academia zero.

dakesis
dakesis  •  23 Februarie 2020, 20:28

hahaha, o gluma de om! Nu se gandeste decat la matul lui. Nu e in stare sa fie obiectiv, absolut deloc.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează