FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 21:00

VIITORUL - DINAMO // VIDEO + FOTO Eugen Neagoe, gata de debutul la Dinamo! Cine nu joacă împotriva Viitorului + anunță două noi transferuri

Eugen Neagoe și Ionel Dănciulescu // FOTO: Vlad Nedelea +4   FOTO
Eugen Neagoe și Ionel Dănciulescu // FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 10:13

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra Viitorului, în prima etapă din noul sezon din Liga 1. Eugen Neagoe, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre debutul său pe banca echipei.

  • Viitorul - Dinamo va fi luni, ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Eugen Neagoe a dat detalii despre problemele pe care le are din cauza accidentărilor și a anunțat că mai vrea să transfere doi jucători.

„Avem un început de campionat frumos, chiar dacă nu mi l-am dorit. Ar fi frumos să începem campionatul cu o victorie. Vreau 9 punctele după primele 3 etape.

Știm foarte bine adversarii de mâine. Viitorul e una dintre cele mai bune echipe din campionat. Are jucători valoroși, chiar dacă mulți sunt tineri. Chiar dacă pierde jucători, vin alții! Știm cum se lucrează la Hagi.

Laurențiu Corbu, Dan Nistor și Brito nu vor face deplasarea.Vor avea un program separat. Au probmele medicale. Sperăm ca Nistor și Brito să fie apți pentru meciul cu Craiova”, a declarat Eugen Neagoe la conferința de presă.

„Nu există cuvântul play-out în vestiar. Ne gândim la play-off și după la cupele europene

Montini va fi mâine căpitanul echipei”Eugen Neagoe

Eugen Neagoe: „Mai vrem doi jucători”

Eugen Neagoe a vorbit despre lotul de jucători și a anunțat că mai vrea doi să transfere doi jucători.

„Am mare încredere în jucătorii pe care-i avem în lot, chiar dacă 11 din cei 18 sunt jucători noi. Sunt doi copii care au revenit, Mihaiu și Moldoveanu, iar restul sunt noi. Nu caut scuze. Trebuie să fim pregătiți.

Sunt mulțumit de lot. Am discutat și mai vreau doi jucători. Singura problema, apărută în ultima săptămână, a fost reprezentată de accidentările lui Nistor și Brito. Vreau transferuri pe două posturi, dar nu le spun. Vreau să fim mai puternici. Nu vrem să mai renunțăm la nimeni.

„Începe un nou sezon. Eu sunt încrezător în ceea ce urmează să facem în acest campionat. Îmi doresc ca fanii să fie alături de noi. Știu că e un moment greu și că au fost divergențe în trecut. Sper ca prin joc și rezultate să-i aducem înpoi. Fără ei nu putem reuși nimic”Ionel Dănciulescu

Vezi și:

FOTO EXCLUSIV Așa arată noile echipamente ale lui Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează